🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bu vatanda bi ara 3'e dusmustu pahali diyip almiyoduk :D Attackshark x3 amazondan onerildigi zamanlar :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sağliksiz ama bedava :D Avdasın galiba
ben almam alanada mani olmam avda değilim küçük bir tweak yaptım bota izliyorum o yüzden düşüyor. birde şu yüzde 10 15 20 25 son günü ya çok ürün düşüyor.

2.9k ya magic mouse aldıydım bi türlü satamadım 2.9k ya koydum bari ihtiyacı olan alsın diye ona bile yazan çıkmadı iade edicem yarın gkskfkdk

2.9k ya magic mouse aldıydım bi türlü satamadım 2.9k ya koydum bari ihtiyacı olan alsın diye ona bile yazan çıkmadı iade edicem yarın gkskfkdk
:D Bende diyodum bu mouse leri kimler kullaniyor megerse kimse kullanmiyormus demek

ben almam alanada mani olmam avda değilim küçük bir tweak yaptım bota izliyorum o yüzden düşüyor. birde şu yüzde 10 15 20 25 son günü ya çok ürün düşüyor.
Valla guzel oluyor kanka tesekkur ederim

:D Bende diyodum bu mouse leri kimler kullaniyor megerse kimse kullanmiyormus demek

Valla guzel oluyor kanka tesekkur ederim
Valla garip bir tasarımı var bana uygun değil hiç

Hitap ettiği kesim biraz sınırlı. Ekosistem için alınır, kullanmaya alışan biri başka mouse da kullanmaz. O yüzden elden çıkarması dert hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,706
Üyeler
192,773
Son üye
basritch
Geri