Sizce Fırat Özmen Kurgumu

Reaksiyon skoru
78
Youtube da gezinirken karşıma fırat özmen diye biri çıktı videoları çok absürt bana çok fazla kurgu gibi geldi ama videoların yorumlarına bakıyorum sanki hiç kurgu değilmiş gibi yorumlar var ama adım gibi kurgu olduğuna eminim sizce kurgumu

Kurgu. Bu olayları çekenlerin hepsi kurgu. Sen cin görsen dayanabilir misin üstüne gider misin yoksa bayılıp deli mi olursun?

Son düzenleme:
Youtube da gezinirken karşıma fırat özmen diye biri çıktı videoları çok absürt bana çok fazla kurgu gibi geldi ama videoların yorumlarına bakıyorum sanki hiç kurgu değilmiş gibi yorumlar var ama adım gibi kurgu olduğuna eminim sizce kurgumu

Kim olduğuna sen söyleyince baktım ve evet kesin olarak kurgu. YouTube'da kurumsal kanallar bile kurgu video çekiyor artık. Etkileşim manyaklığı her şeyin önüne geçti.

Nova prospekt falan da hikaye

Benim senin babaannen olma olasılığım bunun gerçek olma olasılığından daha fazla dostum.

Benim senin babaannen olma olasılığım bunun gerçek olma olasılığından daha fazla dostum.
farkındayım zaten ama yorumlardan dolayıda garip bi hissiyat yaratıyor kafamın içinde koyun yok merak etme sendeki beyin bendede var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,061
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri