Ekranı %100 sRGB 400-500 nit olan Omen serileri fena değil bence, Victus serisini gözün kapalı almaman lazım tabi.merhaba kesinlikle hp markalı laptoplardan uzak durmanızı tavsiye ederim sebebi inanın ekran kartı chipseti en çok bozulan marka kendi düşüncem bedava bilgisayarını verseler evimden içeri giremez kesinlikle
Oyun için almak istiyorsanız işlemcisi oyun için ideal değil diye biliyorum. Şarjı uzun gider ama bir i7 14650HX veya ultra 7 255H etmez.
Daha Mantıklı Kalıyor .
Hocam herkese atıp durmayın şu laptopu 1 haftaya alacağım büyük ihtimal fiyatı artmasınDaha Mantıklı Kalıyor .
![]()
Thunderobot RS16 RTX 5070 16 inç 2K Gaming Laptop
Thunderobot RS16, üstün performansı ve şık tasarımı bir araya getiren yeni nesil oyuncu laptopu ile sınırları ortadan kaldırıyor.www.gaming.gen.tr
Alınır Olduğu İçin Atıyorum HocamHocam herkese atıp durmayın şu laptopu 1 haftaya alacağım büyük ihtimal fiyatı artmasın. Özellikleri fiyata göre mükemmel duruyor ama inceleme hiç görmedim.
Banada attı sen al inceleme gelsin olumluysa bende alacağımHocam herkese atıp durmayın şu laptopu 1 haftaya alacağım büyük ihtimal fiyatı artmasın. Özellikleri fiyata göre mükemmel duruyor ama inceleme hiç görmedim.
Hocam kurbanlık koyun olarak beni feda edeceksiniz desenizeBanada attı sen al inceleme gelsin olumluysa bende alacağım
Asus Tuf Gaming F16 FX608JMR-RV078 bu var muhtemel cihalarda bana özellikler vs iyi geldi ama fiyat biraz tuzlu kalıyor galiba diğer makinaların yanındaEkranı %100 sRGB 400-500 nit olan Omen serileri fena değil bence, Victus serisini gözün kapalı almaman lazım tabi.
Oyun için almak istiyorsanız işlemcisi oyun için ideal değil diye biliyorum. Şarjı uzun gider ama bir i7 14650HX veya ultra 7 255H etmez.
Yapacak bir şey yok alacak biri varsa ondan sonra onun yorumlarına göre alırımHocam kurbanlık koyun olarak beni feda edeceksiniz desenize. Neyse HP Omen 16 Slim 5070 i7 255H'dan sonra performansı çok daha iyi gelecektir bana. 75W'da takılı kalmasaydı ekran kartı bebek gibiydi CPU max 74-75 GPU 65 derece görmüştüm çok iyi derecelerdi.
Banada attı sen al inceleme gelsin olumluysa bende alacağım
Hocam kurbanlık koyun olarak beni feda edeceksiniz desenize. Neyse HP Omen 16 Slim 5070 i7 255H'dan sonra performansı çok daha iyi gelecektir bana. 75W'da takılı kalmasaydı ekran kartı bebek gibiydi CPU max 74-75 GPU 65 derece görmüştüm çok iyi derecelerdi.
Hocam 76K'ya 5060 laptop alınmaz ya ondan çok daha iyi seçenekler var. Marka konusunda riske girmeyeyim derseniz aynı fiyata 5070 Gamegaraj olanı var. Arkadaşım kullanıyor attığım Gamegaraj'ı memnun kendisi.Asus Tuf Gaming F16 FX608JMR-RV078 bu var muhtemel cihalarda bana özellikler vs iyi geldi ama fiyat biraz tuzlu kalıyor galiba diğer makinaların yanında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yapacak bir şey yok alacak biri varsa ondan sonra onun yorumlarına göre alırım
Hp sanki daha güvenilir gibi gamegarajdansaHocam 76K'ya 5060 laptop alınmaz ya ondan çok daha iyi seçenekler var. Marka konusunda riske girmeyeyim derseniz aynı fiyata 5070 Gamegaraj olanı var. Arkadaşım kullanıyor attığım Gamegaraj'ı memnun kendisi.