50K Laptop Önerisi (Linkli)

wache2k

80+
Reaksiyon skoru
252
Bütçe
50000
Paylaştığınız laptop modellerinin arasından tuf modeline bakmanız daha iyi olabilir içerisindeki işlemcinin değeri diğer ürüne göre daha iyi sadece ilerde takviye olarak ram ekleyebilirsiniz.

Üç laptop arasından Asus TUF F16 daha iyi. Ama bu laptopu tercih etmeniz bence daha doğru olur: https://www.hepsiburada.com/game-ga...op-p-HBCV0000APUILW?magaza=GarajOnline&v=1.64
Game garajın ürünlerini deneme şansım olmadı hiç nasıllar?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Paylaştığınız laptop modellerinin arasından tuf modeline bakmanız daha iyi olabilir içerisindeki işlemcinin değeri diğer ürüne göre daha iyi sadece ilerde takviye olarak ram ekleyebilirsiniz.
Aynı kanıdayım

bende aynı bütçede laptop bakiyorum.
bu laptop dunden onceki ve ondan onceki geceler 54.919a düştü degerlendirebilirsiniz eger butce cikarsa ve tekrar gece indirimine girerse 5060li

Game Garaj'ın laptoplarını birçok insan kullanıyor. X5T, X7T, R9T gibi serileri var. X5T ve X7T serisinde RAM kaynaklı sorun yaşayanlar oldu. Serviste RAM değişimi yapıldıktan sonra sorun çözüldü.

Bunu gördüm ama markayla uzaktan yakından alakam yok hatta ilk defa duyuyorum desem yeridir, kullanıcısı varsa forumda dinlemem gerekir
Erazer, Lenovo'nun alt markasıdır. Almanya'da baya bilinen bir bilgisayar markasıdır. Güvenilirdir. Bir sorun yaşadığınız zaman ilgileniyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,815
Üyeler
193,133
Son üye
Omessa
Geri