Yardım Rx 9070 pulse sürekli wattman hatası alıyorum

Cakrash

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,440
Resident evil 2 oynarken aniden wattman hatası almaya başladım pc dondu your device ran into a problem and needs restart diyip kendini yeniden başlattı amd hata algıladı geri bildirim gönderin derken yine oldu sonra ddu ile driver sil yükle yaptım yine düzelmedi başka neler deneyebilirim? Rx 590 da aynı sorunu yaşadığımda ddu ile sildikten sonra düzelmişti bunda 2 kere yapmama rağmen düzelmedi

İade edilebiliyorsa edin, yapılabilecek bir şey yok amd düzelmedi

Resident evilde wattman yaşayan başka bir arkadaş daha vardı çözdü mü bilmiyorum , başka bir oyunda alıyor musun hata?

Bak şimdi kral
Yapman gerekeni açık açık söylüyorum.
AMD bin kendi ekran kartı yazılımını indir.
Ardından kendi ekran kartının overclock yapma videolarını izle.
Maximum limiti biraz düşük yap, wattman hatası düzelecek.
Bunu bi dene

Resident evilde wattman yaşayan başka bir arkadaş daha vardı çözdü mü bilmiyorum , başka bir oyunda alıyor musun hata?
şu anlık sadece resident evilde gibi

Watman işi acayip saçma canı sıkıldığı zamanda veriyor tek çözümü amd den kurtulmak gibi

Oyun özelinde bir sorun çözdüler sanıyordum sürümü bir öncekine alabilirsin
ready or not dying light the beast de denedim wattman almadım sadece resident evil 2 de oluyor dx12 den kaynaklı dx11 e çekince düzeliyor diyenlerde var

ready or not dying light the beast de denedim wattman almadım sadece resident evil 2 de oluyor dx12 den kaynaklı dx11 e çekince düzeliyor diyenlerde var
Olabilir hocam , wattman alacağını sanmıyorum başka bir testte veya oyunda . Hevesim kaçtı vesaire diyorsan iade de edebilirsin tabii ki

Olabilir hocam , wattman alacağını sanmıyorum başka bir testte veya oyunda . Hevesim kaçtı vesaire diyorsan iade de edebilirsin tabii ki
bugün nedense hiçbir sorun olmadan çalıştı tek yaptığım değişiklik tam ekran yerine tam ekran pencereliye geçiş yapmaktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,357
Üyeler
193,006
Son üye
arslnrn
Geri