Çözüldü✓ 80 K her şey DAHİL PC SİSTEM ( ACİL )

Hocamlar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ailem karşılayacağı için itopyaya uğrayınca hazır olan bir oem paketten aldım. Açıkçası ailem internet ortamına çok güvenmez bu tarz işlerde o yüzden itopya mağazasına gidince ve alacağım paketin ekran kartından 4 adetle sınırlı kalınca aldım sistemi şöyle yazayım sizde kendi düşüncenizi yazarsınız. Fotoğrafa ekledim aldığım sistemi. ( Ek olaraki3 3. Nesil ve AMD Radeon M5 240 li 60 Hz eski bir laptoptan bu sisteme geçiyorum)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
ne kadara aldınız hocam

yapacak bişey yok hayırlı olsun :/
Hocamlar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ailem karşılayacağı için itopyaya uğrayınca hazır olan bir oem paketten aldım. Açıkçası ailem internet ortamına çok güvenmez bu tarz işlerde o yüzden itopya mağazasına gidince ve alacağım paketin ekran kartından 4 adetle sınırlı kalınca aldım sistemi şöyle yazayım sizde kendi düşüncenizi yazarsınız. Fotoğrafa ekledim aldığım sistemi. ( Ek olaraki3 3. Nesil ve AMD Radeon M5 240 li 60 Hz eski bir laptoptan bu sisteme geçiyorum)

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alınmışa yorum yapmaya pek gerek yok da, yine de söyleyeyim ne kullandığını bil.
RTX 5060 Vram 8 GB ekran kartı verdiğin paraya göre düşük kalmış.
Kaspersky ıvır zıvırlarına ne kadar para yazdılar bilmiyorum ama bedava değilse gereksiz para tuzağı olmuş. Ben sistemimde 200-300 TL ye yıllık kullanıyorum mesela.
16 GB ram bu fiyatlara normal. Yeni sistem topladığım için biliyorum, DDR5 +16 GB daha eklemek 12-13k TL demek.
SSD günü kurtarır, ama 2 seneye kadar +1 TB, 2TB eklemek isteyeceksin oyuncuysan.
Monitör özellikleri iyi, markanın monitör üretme kalitesini bilmiyorum, yorum yapamayacağım.
İşlemci de orta karar seni idare edebilecek kapasitede.
Anakart giriş basamağında, iş görür ama çok büyük beklentilere düşme.

Özetle, monitör hariç benim sana tavsiye ettiğim sistemle aynı fiyata mal etmişsin.
Güle güle kullan diyeyim, keyifli oyunlar dilerim.

Geri