🔥İndirim Superonline 100Mbps Fiyatına 1000Mbps İnternet Kampanyası

dediğiniz gibi hız yükseltme varmış türknette hiç duymamıştım fiyat 200 TL yazmışlar diğer forumda yalnız bende telekom fiber altyapısı olmasına rağmen altyapınız uygun değildir diye hata verdi 200 TL fark vermezdim zatende 100 TL olsaydı geçilirdi , böyle yazdı bizde
Altyapı 1000 destekliyor mu ki? Evin içine kadar fiber kablo girmeli 1000 için binaya giriyorsa vermiyorlar.

cs2 de 35-40ms arası veriyor, valorant'da ise 25 ping ile oynuyorum wi-fi ile ethernetten oynarken cs2 de dikkat etmedim ama valorantta 16 ping alıyorum sabit bir şekilde. Yaklaşık 2 hafta önce taahhatüm bitti uygulamaya özel teklif ile 200'den 1000'lik pakete geçtim. Şuan 1000mbps, TV+ Hbo max pakete 920tl ödüyorum. Superonline'ın sansür konusuna değinmeye bile gerek yok bence :D CoD oynarken oyuna giremeyip vpn ile giriyordum. Online oynamadığım için sadece girerken vpn açmak zorunda kalmak beni pek etkilememişti açıkçası ama para verip aldığın bir servisin kafasına göre engellemesi can sıkıcı. Modem konusunda ise sıradan bir kullanıcıyım verdikleri huawei modem şimdilik yetiyor. Yaklaşık 10m uzaklıktaki odamdan (arada 3-4 duvar ve dolaplar var) wi-fi 5 laptop ile 150mbps, wi-fi 6 tabletim ile 250mbps alıyorum. Ethernet ile bağlantıda ise 980mbps civarında alıyorum.

Son düzenleme:
cs2 de 15-20ms arası veriyor, valorant'da ise 25 ping ile oynuyorum wi-fi ile ethernetten oynarken cs2 de dikkat etmedim ama valorantta 16 ping alıyorum sabit bir şekilde. Yaklaşık 2 hafta önce taahhatüm bitti uygulamaya özel teklif ile 200'den 1000'lik pakete geçtim. Şuan 1000mbps, TV+ Hbo max pakete 920tl ödüyorum. Superonline'ın sansür konusuna değinmeye bile gerek yok bence :D CoD oynarken oyuna giremeyip vpn ile giriyordum. Online oynamadığım için sadece girerken vpn açmak zorunda kalmak beni pek etkilememişti açıkçası ama para verip aldığın bir servisin kafasına göre engellemesi can sıkıcı. Modem konusunda ise sıradan bir kullanıcıyım verdikleri huawei modem şimdilik yetiyor. Yaklaşık 10m uzaklıktaki odamdan (arada 3-4 duvar ve dolaplar var) wi-fi 5 laptop ile 150mbps, wi-fi 6 tabletim ile 250mbps alıyorum. Ethernet ile bağlantıda ise 980mbps civarında alıyorum.
Bu ping değerlerini hangi iss ils alıyorsunuz?

cs2 kısmında hata yapmışım şimdi düzelttim

superonline hocam
Maşallah deyim hocam bende de superonline fiber var routere daire kapısındaki ONT’den geliyor. Cs2 de 55-70 arası ping alıyorum konum Ankara. Bugün turknete başvurdum kurulum için randevu almadım henüz ama pek içine sinmedi ttnet fibere geçme tarafındayım pahalı olsa da tek sorunum ping şuan.. 100 mbit yetiyor adamların hakkını yemeyim kesinti falan da olmuyor hiç

Maşallah deyim hocam bende de superonline fiber var routere daire kapısındaki ONT’den geliyor. Cs2 de 55-70 arası ping alıyorum konum Ankara. Bugün turknete başvurdum kurulum için randevu almadım henüz ama pek içine sinmedi ttnet fibere geçme tarafındayım pahalı olsa da tek sorunum ping şuan.. 100 mbit yetiyor adamların hakkını yemeyim kesinti falan da olmuyor hiç
sağolun hocam. bence de en önemlisi oyun konusunda ping umarım sorunu çözersiniz. oyunlarda ping konusunda en iyisi turknet galiba.

ttnet aboneligimi turknete tasimak icin bilgi almak istiyorum; 'Türkiyenin her yerinden 7 gün 24 saat 444 88 75 numaralı telefonu arayabilirsin.' yazmislar ariyorum mesai saati disindayiz diyor (n) bu nasil hizmet arkadas gerek yok abi ttnet den devam

Arayıp sorun belki site kaynaklı bir hatadır.
uygulamadan kayıt açtırayım olmazsa
Altyapı 1000 destekliyor mu ki? Evin içine kadar fiber kablo girmeli 1000 için binaya giriyorsa vermiyorlar.
o konuda hiçbir bilgim yok hocam prizlerin içinden fiber modeme bağlantı yapıldı altyapı yaklaşık 7-8 senelik fiber ama daireye kadar mı binaya kadar mı o kadar hakim değilim konuya bildiğim tek şey telekom kullanırken paket yükseltmek istediğimde 200 mbit olur demişlerdi , mevcut tarifede 100 mbit ama 115-118 mbit arası geliyor hız sanırım tam 100'de bir sınırlama yok yada normali bu hiçbir fikrim yok

uygulamadan kayıt açtırayım olmazsa

o konuda hiçbir bilgim yok hocam prizlerin içinden fiber modeme bağlantı yapıldı altyapı yaklaşık 7-8 senelik fiber ama daireye kadar mı binaya kadar mı o kadar hakim değilim konuya bildiğim tek şey telekom kullanırken paket yükseltmek istediğimde 200 mbit olur demişlerdi , mevcut tarifede 100 mbit ama 115-118 mbit arası geliyor hız sanırım tam 100'de bir sınırlama yok yada normali bu hiçbir fikrim yok
100e sınırlı olmayabilir ama 1000 desteklemez (daha doğrusu 1000 de destekler ama kapasite düşük olduğu için o altyapıda 200 üstünü satmazlar genelde)

Eve fiber geliyorsa kabloyu görüyor olman lazım ince fiber kablo ONT cihazına girer oradan ethernete döner.

100e sınırlı olmayabilir ama 1000 desteklemez (daha doğrusu 1000 de destekler ama kapasite düşük olduğu için o altyapıda 200 üstünü satmazlar genelde)

Eve fiber geliyorsa kabloyu görüyor olman lazım ince fiber kablo ONT cihazına girer oradan ethernete döner.
yok hocam prizden çektikleri bi kablo var sanırım cat 6 diye geçiyor onu direkt fiber modeme bağladılar yani tek kablo giriyor sadece , fiber modem harici başka bir cihaz/aparat yok sanırım dediğiniz gibi binaya kadar fiber çünkü başka bir arkadaşın evinde modemin yanında ufak bi cihaz daha vardı bizde öyle bir şey yok

yok hocam prizden çektikleri bi kablo var sanırım cat 6 diye geçiyor onu direkt fiber modeme bağladılar yani tek kablo giriyor sadece , fiber modem harici başka bir cihaz/aparat yok sanırım dediğiniz gibi binaya kadar fiber çünkü başka bir arkadaşın evinde modemin yanında ufak bi cihaz daha vardı bizde öyle bir şey yok
Evet binaya kadar fiber oluyor o. O sistemde tek fiberi tüm binaya kullandırdıkları için yüksek hız satmıyorlar maks 200 verirler o da bazen.

Tt altyapisinda 1000 mpbs veriyolarmi yoksa sadece kendi altyapilarina mi ozel?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,088
Üyeler
192,875
Son üye
mehmetali52
Geri