10-12k arasına denk geliyor en son kendim montaj denediğimde anakarta hasar vermiştim o yüzden çekiniyorumkanka montaja 1500 verilmez 200 300 liraya macun alsan bir tane flash bellek alsan 200 liraya formatla birlikte masrafın 500 lira olur montajı da internette binlerce video var bakarak yaparsın zor bir şey yok takıldığın noktada gerekirse forumdan destek alırsın. bide anakart işlemci kaç paraya geliyor onu yaz alınır mı alınmaz mı bir hesaplayalım
yani işlemci zaten 6000 liraya yakın fiyatta. ekstra olarak eğer oc yapmak istemiyorsan herhangi A520 Anakart alıp geçebilirsin. b550 para vermene gerek yok işlemci zaten 65 W. Ek olarak montaj kısmında zor bir şey yok ben internet kafe işletiyorum geçen hafta 3 günde 45 tane pc komple söktüm temizledim geri taktım. sadece biraz dikkatli olman lazım gerisi kolay.10-12k arasına denk geliyor en son kendim montaj denediğimde anakarta hasar vermiştim o yüzden çekiniyorum
teşekkür ederim bilgi için kendim deniyeceğimyani işlemci zaten 6000 liraya yakın fiyatta. ekstra olarak eğer oc yapmak istemiyorsan herhangi A520 Anakart alıp geçebilirsin. b550 para vermene gerek yok işlemci zaten 65 W. Ek olarak montaj kısmında zor bir şey yok ben internet kafe işletiyorum geçen hafta 3 günde 45 tane pc komple söktüm temizledim geri taktım. sadece biraz dikkatli olman lazım gerisi kolay.