bende şuan AOC U27G4R kullanıyorum gerçek 4 k oldugundan şüphem yok. pikseller o kadar yoğunki ölü pikseli görmek için gözle monitör arası en fazla 10cm olmalı. pikseller gözükmüyor. 27inc için 60-70 cmden bakıldıgında 2k ile aralarında cok küçük bir fark gözüküyor. 1080 den 2k ya geçmiş gib waoovv olamıyorsunuz.dual mode monitörlere de tam 4k değil diyen bi yorum gördüm dual modelara bakış açım değişti
sipariş verdim heyecanla bekliyorum.tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Ktc hariç f/p olarak iyi bir model 300hz göremedim. Ama IPS glow sorunu olacak bilgin olsun IPS panelin kronik sorunu.
genelde çoğu 8bit +frc oluyor bunda da frc vardır hayırlı olsunbende şuan AOC U27G4R kullanıyorum gerçek 4 k oldugundan şüphem yok. pikseller o kadar yoğunki ölü pikseli görmek için gözle monitör arası en fazla 10cm olmalı. pikseller gözükmüyor. 27inc için 60-70 cmden bakıldıgında 2k ile aralarında cok küçük bir fark gözüküyor. 1080 den 2k ya geçmiş gib waoovv olamıyorsunuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sipariş verdim heyecanla bekliyorum.tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
8bit+frc yazmışsınız ama kendi offical sitesinde 8 bit olduğu yazıyor. native 8 bit oldugu içinmi acaba anlayamadım
Nvidia denetim masasından 10 bit oluyor yani frc. Sitesinde niye öyle yazmışlar bilmiyorum.bende şuan AOC U27G4R kullanıyorum gerçek 4 k oldugundan şüphem yok. pikseller o kadar yoğunki ölü pikseli görmek için gözle monitör arası en fazla 10cm olmalı. pikseller gözükmüyor. 27inc için 60-70 cmden bakıldıgında 2k ile aralarında cok küçük bir fark gözüküyor. 1080 den 2k ya geçmiş gib waoovv olamıyorsunuz.
8bit+frc yazmışsınız ama kendi offical sitesinde 8 bit olduğu yazıyor. native 8 bit oldugu içinmi acaba anlayamadım
Bunu mu alsınız hocambende şuan AOC U27G4R kullanıyorum gerçek 4 k oldugundan şüphem yok. pikseller o kadar yoğunki ölü pikseli görmek için gözle monitör arası en fazla 10cm olmalı. pikseller gözükmüyor. 27inc için 60-70 cmden bakıldıgında 2k ile aralarında cok küçük bir fark gözüküyor. 1080 den 2k ya geçmiş gib waoovv olamıyorsunuz.
S.a reis, bana ikinci monitör lazım ne önerirsin acaba? Biraz araştırdım ama aklım iyice karıştı. Güncelde samsung G6 65b kullanıyorum, 2. olarak ips düşünüyorum ama şu an kullandığımdan kötü olsun istemiyorum, bir tavsiyen var mı acaba? Bu KTC yi de baya araştırdım ama emin olamıyorum..Nvidia denetim masasından 10 bit oluyor yani frc. Sitesinde niye öyle yazmışlar bilmiyorum.
çiçek gibi mal hocamS.a reis, bana ikinci monitör lazım ne önerirsin acaba? Biraz araştırdım ama aklım iyice karıştı. Güncelde samsung G6 65b kullanıyorum, 2. olarak ips düşünüyorum ama şu an kullandığımdan kötü olsun istemiyorum, bir tavsiyen var mı acaba? Bu KTC yi de baya araştırdım ama emin olamıyorum..
Teşekkürler hocam, şöyle bir sıkıntı var sadece taksitli almam lazım vade farksız olarak o zaman da fiyatı 14 bine geliyor. Trendyol ile alışveriş yapmayı da tercih etmiyorum. Hani 14 bine çıkınca belki o civarlara daha iyileri vs vardır diye de sormak istedim.çiçek gibi mal hocam
Yaklaşık 1 aydır sıcak fırsatlarda konu açmamışsın, yoksa bölüme mi küstün hocam?Bence bu model 10 civarına düşmeli tamamen fiyat performans odaklı düşünüyorum
Eskisi kadar açmıyorum hocam doğrudur biraz uzaklaştım o konulardanYaklaşık 1 aydır sıcak fırsatlarda konu açmamışsın, yoksa bölüme mi küstün hocam?![]()
Evet ktc yi aldım , aoc u27g4r da duruyor .Bunu mu alsınız hocam