Öneri İşlemci sıcaklığım normalmi

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
832
SELAMÜN ALEYKÜM
Ryzen 9 7900 işlemcim forza 5 de 85,86,87 dereclerde noarmalmi bu sıcaklık yoksa fazlamı.kasamın bir fanı çalışmıyor alttaki fanda yarıya kadar açık yani kasaya 1,5 fan hava alıyor diyebiliriz.soğutucumda bu.
İşlemciye herhangi bir zararı olurmu bu sıcaklığın bilmediğimden soruyorum fazlamı yani.

hava soğutmada normal fps dropu yaşatmıyosa sıkıntı yok
Hocam kasaya fan alsam biraz daha serinlermi işlemcinin sıcaklığı kasa hava alacak fan 1,5 tane 1 tane yani nerdeyse 😅

Kasa soğutması kötü fan alsan serinler daha fazla

SELAMÜN ALEYKÜM
Ryzen 9 7900 işlemcim forza 5 de 85,86,87 dereclerde noarmalmi bu sıcaklık yoksa fazlamı.kasamın bir fanı çalışmıyor alttaki fanda yarıya kadar açık yani kasaya 1,5 fan hava alıyor diyebiliriz.soğutucumda bu.
İşlemciye herhangi bir zararı olurmu bu sıcaklığın bilmediğimden soruyorum fazlamı yani.
hocam biostan pbo ayarı açıksa kapat-fanları normal moda al ya da elinle oluştur fan hızını normal değil bu modelde bu sıcaklık kasa kapağını açıp kullan derim 7-8 derece düşer en azından

Kasa soğutması kötü fan alsan serinler daha fazla
serinler 1 fan çok az
Şuan fan alamamds böyle bir kaç ay daha kullansam sıkıntı olmaz değilmi.zaten kaç aydır böyle kullanıyordum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam biostan pbo ayarı açıksa kapat-fanları normal moda al ya da elinle oluştur fan hızını normal değil bu modelde bu sıcaklık kasa kapağını açıp kullan derim 7-8 derece düşer en azından
Evde küçük kardeşim var o yüzden camını açamam hocam maalesef 😔

Şuan fan alamamds böyle bir kaç ay daha kullansam sıkıntı olmaz değilmi.zaten kaç aydır böyle kullanıyordum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evde küçük kardeşim var o yüzden camını açamam hocam maalesef 😔
o zaman biostan fan hızlarını biraz daha yükselt kasa fanını fulle ayrıca pbo açıksa kapat çok çok etkiliyor sıcaklığı

Ve fan alıcağım zaman aklımda kalması için önerebilceğiniz sessiz rgb li modeller varmı.500 tl ye

Geri