6750xt 12gb vs 3070 8gb

2 gün önce 14 liraya bursada ilan vardı palit 3080 ti yüzde yüz mining çıkması 2 saat içinde satıldı hocam işkembeden konuşmuyorum
Yazmayı unutmuşum o fiyatlara dediğiniz gibi mining çıkması vardır temizleri 16-17

Yazmayı unutmuşum o fiyatlara dediğiniz gibi mining çıkması vardır temizleri 16-17
Temizi neye temiz hocam gidip özel versiyon gundam edicion falan bulmadıkca rog u da miningli palit gameforsuda Abdullah abi bi ara videosunda almıştı izledinmi bilmem oda aynı şeyleri söylüyor bu kartlarda miningli olmadığına bir şartla inanırım oda kart açılmamış olup padlerinin sağlam olması gerekiyor yoksa padleri değişmiş 50 rig değiştirmiş kartlarada 16 17 yazıyolar alanlara hayret ediyorum.

Temizi neye temiz hocam gidip özel versiyon gundam edicion falan bulmadıkca rog u da miningli palit gameforsuda Abdullah abi bi ara videosunda almıştı izledinmi bilmem oda aynı şeyleri söylüyor bu kartlarda miningli olmadığına bir şartla inanırım oda kart açılmamış olup padlerinin sağlam olması gerekiyor yoksa padleri değişmiş 50 rig değiştirmiş kartlarada 16 17 yazıyolar alanlara hayret ediyorum.
Maalesef piyasa kötü 6 ay boyunca 3080 kullandım 2k ultra ayarlarda süperdi ama siz böyle diyince şüphelendim güvenlik etiketi falan üstündeydi ama bendemi miningli kart kullandım 😃

Maalesef piyasa kötü 6 ay boyunca 3080 kullandım 2k ultra ayarlarda süperdi ama siz böyle diyince şüphelendim güvenlik etiketi falan üstündeydi ama bendemi miningli kart kullandım 😃
Olabilir hocam birde her kart birde değil bazı miningciler kartı umursamadan odayı soğutmadan gittiği yere kadar diyip kullanıyor ve satıyor iyiside var kötüsüde birde mining kartlar öcü değil alınır ama bilinerek uygun fiyattan alınmalı bence yoksa övülecek kartlar değiller keşke paramız olsa yada sıfır kartlar alınabilecek fiyatlarda satılsalarda şu muhabbeti hiç yapmasak ama imkan yok .

Beyler 3070ti buldum ayni fiyata pg ile alıcam adamdan test istiyom test videosu yok diyo napayım

Ekler

• 1000045210.webp
    1000045210.webp
    166.7 KB · Hit: 15
Beyler 3070ti buldum ayni fiyata pg ile alıcam adamdan test istiyom test videosu yok diyo napayım
Alma reis alma
hocam suna bi bakabilir misiniz hotspot derecesi neden bu kadar yüksek
kart pump out yapmış reisim bu kadar para verdimi elden görerek deneyerek al pg de olsa uğraştırır bi sıkıntı çıktımı kendi paranla dert satın alırsın biraz bekle kovala neden acele ediyorsun ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forumdada herkes bişeyi kötülüyor anlamış değilim biri amd alma der diğeri asus dual alma der hocam açıklayın nedeninizi benim 6700 xt asus dual ve ne soğutmasından yana sıkıntı çekiyorum ne gür gür fan sesi yapıyor ne sıkıntısınız gördünüz asus dualin?

10bin altina 6700xt bulursan daha iyi olur

Alma reis alma

kart pump out yapmış reisim bu kadar para verdimi elden görerek deneyerek al pg de olsa uğraştırır bi sıkıntı çıktımı kendi paranla dert satın alırsın biraz bekle kovala neden acele ediyorsun ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forumdada herkes bişeyi kötülüyor anlamış değilim biri amd alma der diğeri asus dual alma der hocam açıklayın nedeninizi benim 6700 xt asus dual ve ne soğutmasından yana sıkıntı çekiyorum ne gür gür fan sesi yapıyor ne sıkıntısınız gördünüz asus dualin?
Asus dual kullanıyorum güzel kart bu zamana kadar herhangi bir sorun yaşatmadı bana. Şuan satıyorum kartı arkadaşa da özelden yazdım

hocam suna bi bakabilir misiniz hotspot derecesi neden bu kadar yüksek
5000-6000 serisi hotspot açısından biraz zengin hocam (!)

UV yaparım, dümenden de bi fan eğrisi ayarlarım dersen oyunlarda hotspot 85 üzerini görmez. Benim aldığım kartın da hotspot 95 civarıydı ama içini açmaya gerek kalmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,885
Üyeler
192,823
Son üye
cancan20
Geri