Merhaba Arkadaşlar,
Yeni sistem dizmeyi düşünüyorum ve içerisine UPS'de eklemeyi düşünüyorum. PSU'um FSP olduğu için UPS olarak FSP'den almayı düşünüyordum ve aşağıda şu 2 modeli gözüme kestirdim.
www.fsplifestyle.com
www.fsplifestyle.com
FP modeliyle ECO modeli arasında priz ve USB farkı görüyorum acaba başka bir fark var mıdır? İkisi de aşağı yukarı aynı fiyatta gözüküyor;
www.n11.com
www.n11.com
Hatta sanırım ECO modeli indirimde bir çok mağaza 3400-3600 civarına satıyor;
Arkadaşlar sizce hangisi daha iyidir?
Yeni sistem dizmeyi düşünüyorum ve içerisine UPS'de eklemeyi düşünüyorum. PSU'um FSP olduğu için UPS olarak FSP'den almayı düşünüyordum ve aşağıda şu 2 modeli gözüme kestirdim.
ECO
Eco serisi UPS'lerin görünümü istikrarlı ve içe dönük olmakla birlikte işlevleri de küçümsenmeyecek düzeydedir. Kompakt boyutu göz önüne alındığında, ev bilgisayarları veya küçük ofis bilgisayarı iş istasyonları için öncelik listesinin başında yer aldığı düşünülen bilgisayarlara, ekranlara...
FP
FP Serisi line-interactive UPS'ler, stabil ve güvenilir güç koruması sağlar. Bilgisayar kullanıcıları, küçük işletmeler ve küçük telekom uygulamaları için idealdir.
FP modeliyle ECO modeli arasında priz ve USB farkı görüyorum acaba başka bir fark var mıdır? İkisi de aşağı yukarı aynı fiyatta gözüküyor;
Fsp Eco Serisi 800va Line-ınteractive Ups Cgcg1fsp0001 Fiyatları ve Özellikleri
Fsp Eco Serisi 800va Line-ınteractive Ups Cgcg1fsp0001 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Fsp FP800 800VA Line-Interactive UPS Kesintisiz Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Fsp FP800 800VA Line-Interactive UPS Kesintisiz Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Hatta sanırım ECO modeli indirimde bir çok mağaza 3400-3600 civarına satıyor;
Arkadaşlar sizce hangisi daha iyidir?