Çalışanlar daha kampanya başlamadan kendilerine personel indirimi ile aldılar zaten. 3-5 tane ürün değil ki. Binlerce stok erittiler.Çalışanlar kendilerine ve yakınlarına ayırdı bayağı.
tüm ürünlerden varmı stokta o şubede şuan ?Sivas’ta mağazadayım şuan. Burdan halen veriyorlar. Büyükşehirlerde vermiyor olabilir. Sivas’ta olan varsa gelsin alsın.
Bir daha asla tekirdağ şubesinin önünden bile geçmem şimdi tekrar baktım da stokta tekirdağ şubesi de gözükmüyor. Resmen kendilerine alıyorlar rezil rüsva bir firma gerçekten. İnşallah kendi elinde patlar.Böyle şubelerden almayın bir ürün, aldırmayın
Kansızlar.Çalışanlar daha kampanya başlamadan kendilerine personel indirimi ile aldılar zaten. 3-5 tane ürün değil ki. Binlerce stok erittiler.
birader ben saygısızlık yapmadım sizin kafanız mı iyi ddr5 3-5 tane ram indirime girmiş ve ilk başta kimse görmedi bile çoğu ddr4 ve ddr3 bunun bilgisi ile paylaşmaları daha yararlı olur dedim ne eleştiriye kapalı beyinleriniz var ben anlamadım ki siziBilader sen ne diyorsun şu adamın yaptığı şey için minnettar olman lazım. Ben almak için yetişemedim bile. Lütfen olumsuz yorumlarınızı kendinize saklayın. Link paylaşan arkadaşlara sonsuz teşekkürler
O kadar erken gitme kralYarın sabah gitsem levent sübesine var mıdır
Yarına kalmaz hiç gidebiliyorsan şimdi git al stok varsa mağazada.Yarın sabah gitsem levent sübesine var mıdır
İnternetteki linkinden stoktaki mağazalara bakabilirsinYarın sabah gitsem levent sübesine var mıdır