o kartta bi nane var ama çözemedim mevlana gibi donuyor depodabu nereye düştü baba ya 20 saniyede bir tur atıyor artık hatta ara tura bile çıkıyor erken biterse lost in translation durumu var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
https://forum.donanimarsivi.com/kon...irimli-urunler-dip-fiyatlar-ana-konu.1163722/ şu ilk mesaja beğeni atalım gaming gecesi konusunda 300 beğeni var
Etiketleriz paşam.Beyler bu ürün iyi bir fiyata düşerse depoya beni etiketler misiniz lütfen ?Roborock Saros 20 Sonic Robot Süpürge ve Paspas, VibraRise 5.0 Paspas Sistemi, AdaptiLift Şasi 3.0, 36.000 Pa Emme Gücü, Ultra İnce Tasarım, FlexiArm Teknolojisi, RockDock, Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Roborock Saros 20 Sonic Robot Süpürge ve Paspas, VibraRise 5.0 Paspas Sistemi, AdaptiLift Şasi 3.0, 36.000 Pa Emme Gücü, Ultra İnce Tasarım, FlexiArm Teknolojisi, RockDock, Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
Adrese gönderilemez diyor ne alakaMSI VGA GEFORCE RTX 5080 16G GAMING TRIO OC RTX5080 16GB GDRR7 256 B DX12 PCIE 5.0 X16 (3XDP 1XHDMI) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI VGA GEFORCE RTX 5080 16G GAMING TRIO OC RTX5080 16GB GDRR7 256 B DX12 PCIE 5.0 X16 (3XDP 1XHDMI) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
78.6k 5080 gaming trio, depo ürünü değil stok 1 diye buraya paslıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Etiketleriz paşam.
Saniye farkıyla alamayınca öyle hata veriyor. Salise farkıyla alamayınca da ödeme adımında atıyor. Minisalise farkıyla alamayınca da örnek rakip senden 1ms farkla önce aldı ama sistem senin ödemeyi de onaylanıyor başta 2-3 gün sonra iptal ediyor. @GGbaba'nın başına gelmiş.Adrese gönderilemez diyor ne alaka
Bu işlerde yeniyiz maalesef iyi bir 5080 çekmek istiyorum 6 taksite ya ihtiyaçSaniye farkıyla alamayınca öyle hata veriyor.
Takip et burayı, 1 gözün burada olsun sürekli çekersin illaha ki.Bu işlerde yeniyiz maalesef iyi bir 5080 çekmek istiyorum 6 taksite ya ihtiyaç
Bakıyorum sürekli ya 2018de en son bir sistem kurmuştum güzel paraya o zamanlar 2 yıl takıldıktan sonra kardeşim oyun hastası ona saldm 5-6 yıldır doğru dürüst pc yok ps4 ile takılıyordum şimdi işte tekrar toplamaya karar verdim taksitle şuan bakalım araştırıyorum bakınıyorum sürekli burayaTakip et burayı, 1 gözün burada olsun sürekli çekersin illaha ki.