ben dream'in mediamarktta 20 bin lira olan modelini aldım, bir alt modeli 15 bindi sanırım aşırı memnunum 2 ay civarı oldu alalı şarjı olsun çekim gücü başlık sayısı yanında stant verilmesi aşırı hoşuma gitti dyson 8 vardı sanırım o da 15 bin civarıydı alt modeliyle karşılaştırınca arada %80 performans farkı vardı dream her türlü daha iyi yaniBende dikey süpürge bakıyorum, 10-15bin arası bir şeyler, var mıdır önerisi olan?
Telegram grupları var oralarda anında paylaşıyolar nasıl oluyor bilmiyorum ama ben telegram gruplarını takip ediyorum indirimler ve kuponlar içinhocam bu kodların aynısı bu pazar pazar1000 pazar750 ve pazar150 şeklinde yine geldi acaba nereden haberiniz oluyor bilen bilgisi olan biri varsa paylaşabilir mi sepette kupon bitti ödeme adımındaydım cok icime oturdu
grubun linkini özelden atabilir misiniz veya ismini buradan söyleseniz de olurTelegram grupları var oralarda anında paylaşıyolar nasıl oluyor bilmiyorum ama ben telegram gruplarını takip ediyorum indirimler ve kuponlar için
Özelden mesaj atamıyorum kapatmışsın galibagrubun linkini özelden atabilir misiniz veya ismini buradan söyleseniz de olur
Bana da atabilir misinizTelegram grupları var oralarda anında paylaşıyolar nasıl oluyor bilmiyorum ama ben telegram gruplarını takip ediyorum indirimler ve kuponlar için
gönderdimBana da atabilir misiniz
Banada gönderebilir misiniz telegram gruplarınıTelegram grupları var oralarda anında paylaşıyolar nasıl oluyor bilmiyorum ama ben telegram gruplarını takip ediyorum indirimler ve kuponlar için