🔥İndirim Msi Pro B650M-P AM5 mATX Anakart 5.550 TL AMAZON

p1y4d3

80+
Reaksiyon skoru
126
Kendim 29 aralııkta 6200 e almıştım.
Hem amazonda satılıyor hem satıcı da amazon sanırsam.
PC toplaycak kardeşlerim alabilir. Orta giriş seviye bir anakart. 6K bütçesinden bundan iyi özelliklere sahip anakart bi colorfol bir de biostar vardı heralde. Ama bios vs gibi durumlardan ötürü benim de dahil olduğum gibi bir çok insan daha bilindik markalara yöneliyor. O sebeple şu an F\P nin de F\p si bence. Umarım kesenize katkı olur kardeşlerim.

(AL SATÇILAR! SİZ ALIRSANIZ UMARIM ELLİNİZDE PATLAR. çoluk çocuğun eğlencesine göz dikmeyin, gidin adam akıllı meslek edinin.)

Uygunsuz davranış
olum kafanda sorun mu var acaba zaten heryerde bu fiyat birde al satcılara sallamıssın . 3500 e falan düşmedikden sonra al sata gitmez bu

Asıl merak ettiğim geçen sene bu anakartı 6200 e almayı nasıl başardın? zam mı kovaladın ne yaptın

Fırsat değil. Konular moderatör onaylamadan açılmamalı.

• Kızgın
Reaksiyonlar: MEJA
olum kafanda sorun mu var acaba zaten heryerde bu fiyat birde al satcılara sallamıssın . 3500 e falan düşmedikden sonra al sata gitmez bu
ya ondan sonra uyarı alıyorum böyle insanlar yüzünden. Kardeşim uslubun neden böyle mesela siz aile içinde de mi böyle konuşuyorsunuz. Baban anenene ''kafanda sorun mu var '' şeklinde mi hitap ediyor?

Alsatçılara istediğim kadar da sallarım. hayırdır yaran mı var da gocundun?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asıl merak ettiğim geçen sene bu anakartı 6200 e almayı nasıl başardın? zam mı kovaladın ne yaptın
ooo ferdi. Seni ezberledim artık,
ARKADAŞLAR FERDİYİ TAKİP EDİN. NERDE AL-SAT ORDADIR KENDISİ. NİTEKİM BURAYA DA ÜŞÜŞMÜŞ sadasdasdasda

hayır hem al satçısın ferdi hem de toksiksin be kardeşim. Her gönderiye RAGEBAİT atıyorsun. görüyorum seni. o diğer hesap var yazdıklarınız çok benzer. o da senin mi?

ayrıca gel seni meslek sahibi yapalım, burda tırtıklanmakla ömür geçmezzz

Fırsat değil. Konular moderatör onaylamadan açılmamalı.
Hocam kartı aldığımdan beri ara ara görüyorum. Bu kart aralıktan beri 6100 6200 bandındaydı. sonra 6700 lere çıktı. Geçende 1 kere 5250 liraya düştü kısa bir süre o kadar. Şimdi 5550 ye görünce paylaşmak istedim. Görüşünüze saygı duyuyorum ama anlık bir FIRSAT İNDİRİMİ olmasa da genel bir düşüş var. Tabi bu oran sizi mutlu etmez başkasını eder orası ayrı.
Sonuçta burada kar amacı gütmeden, birbirimize faydamız olsun diye paylaşıyoruz bunları.

Kendim 29 aralııkta 6200 e almıştım.
Hem amazonda satılıyor hem satıcı da amazon sanırsam.
PC toplaycak kardeşlerim alabilir. Orta giriş seviye bir anakart. 6K bütçesinden bundan iyi özelliklere sahip anakart bi colorfol bir de biostar vardı heralde. Ama bios vs gibi durumlardan ötürü benim de dahil olduğum gibi bir çok insan daha bilindik markalara yöneliyor. O sebeple şu an F\P nin de F\p si bence. Umarım kesenize katkı olur kardeşlerim.

(AL SATÇILAR! SİZ ALIRSANIZ UMARIM ELLİNİZDE PATLAR. çoluk çocuğun eğlencesine göz dikmeyin, gidin adam akıllı meslek edinin.)

Hocam asus b650m-r ile hemen hemen aynı kart. Asus aylardır 4750 5000 civarına bulunabiliyor. Buna 5500 verilmez bence 6200 hiç verilmez. Kaldıki Asus 7200 mhz destekliyor bu 6000. 6000ide stabil verebileceğinden şüpheliyim açıkçası.

Geri