Galax RTX 4060 sistemde CS2 Valve ekranında takılıyor ve oyundan atıyor

Reaksiyon skoru
10
Merhaba, ben CS2 oynuyordum önceden. Şu 3-4 aydır tekrar bir oynamaya başladım ama şöyle bir sorun yaşıyorum: CS2'yi Steam'den çalıştırıyorum, "çalışıyor" diyor sol tarafta; oyunun ekrana gelmesi 1 ile 3 dakika arası sürüyor, bazen gelmiyor, durdurup tekrar çalıştırmam gerekiyor. Ekran geldiğinde ise Valve yazısında takılı kalıyor; 3 dk, 5 dk falan ya oyundan atıyor ya da açılıyor. Bir kere böyle doğru düzgün açılınca bilgisayarı kapatana kadar problem olmuyor, genelde kısa sürede açılıyor ve oyun açık kaldığı zaman lobide FPS düşüyor kendi kendine. Ve oyuna girince oyunun açılması da çok uzun suruyor 2 3dk falan sürüyor bazen daha fazla bir de ölünce FPS'im 300'lerden 1 50'lere düşüyor illallah ettirdi artık bu sorun, çözümünü bilen var mı? Aynı sorundan muzdarip olan var mı? Yardımcı olabilir misiniz?

hocam sistem özellikleri ve güç kaynağını da yazarsan daha net bir tahminde bulunabiliriz sadece ekran kartından tahmin etmek çok zor

Merhaba, ben CS2 oynuyordum önceden. Şu 3-4 aydır tekrar bir oynamaya başladım ama şöyle bir sorun yaşıyorum: CS2'yi Steam'den çalıştırıyorum, "çalışıyor" diyor sol tarafta; oyunun ekrana gelmesi 1 ile 3 dakika arası sürüyor, bazen gelmiyor, durdurup tekrar çalıştırmam gerekiyor. Ekran geldiğinde ise Valve yazısında takılı kalıyor; 3 dk, 5 dk falan ya oyundan atıyor ya da açılıyor. Bir kere böyle doğru düzgün açılınca bilgisayarı kapatana kadar problem olmuyor, genelde kısa sürede açılıyor ve oyun açık kaldığı zaman lobide FPS düşüyor kendi kendine. Ve oyuna girince oyunun açılması da çok uzun suruyor 2 3dk falan sürüyor bazen daha fazla bir de ölünce FPS'im 300'lerden 1 50'lere düşüyor illallah ettirdi artık bu sorun, çözümünü bilen var mı? Aynı sorundan muzdarip olan var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
Oyun dosyalarını doğrulayıp tekrar dener misin?

Ekran kartı sürümünü bir eski sürüme alabilirsin ama sorunun ekran kartından olup olmadığı da belli değil

Ekran kartı sürümünü bir eski sürüme alabilirsin ama sorunun ekran kartından olup olmadığı da belli değil
ekran kartında bi problem varmı yokmu hangi programla oğrenebilirim bi bilgin varmı memtest86 tarzı bi program biliyomusun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dün aksam m2ssd e baktım herhangi bi problem yok ram i teste soktum şuan biosdan testte 3 saat oldu devam ediyor hala bittiğinde bilgi veririm şuanlık herhangi bir error vermedi ama ekran kartında sorun olabiliceğinden şüpheleniyorum

ekran kartında bi problem varmı yokmu hangi programla oğrenebilirim bi bilgin varmı memtest86 tarzı bi program biliyomusun

dün aksam m2ssd e baktım herhangi bi problem yok ram i teste soktum şuan biosdan testte 3 saat oldu devam ediyor hala bittiğinde bilgi veririm şuanlık herhangi bir error vermedi ama ekran kartında sorun olabiliceğinden şüpheleniyorum
Sürümü eskiye alıp dene bi bir de occt power testi yap belki psudan kaynaklıdır

hocam sistem özellikleri ve güç kaynağını da yazarsan daha net bir tahminde bulunabiliriz sadece ekran kartından tahmin etmek çok zor
hocam

Enermax StarryFort SF21 Rainbow Temperli Cam Mesh USB 3.2 mATX Siyah Cyberbron II 600W 80+ Bronze Gaming Kasa (ECA-SF21-BB-ARGB-ECS600B

Lexar LNM610 PRO 1TB NVMe PCIe Gen3 x4 Okuma 3300MB – Yazma 2600MB M.2 SSD (LNM610P001T-RNNNG)

Kingston Beast Black 16GB 3600MHz CL18 Intel XMP 2.0 DDR4 Ram (KF436C18BB/16TR)

GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (46NSL8MD9NXV)

ASUS Prime A520M-R 5100MHz (OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI mATX Anakart

AMD Ryzen 5 5600 TRAY 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci

kings

Xmpyi kapayıp da deneyebilirsin

tamamdır hocam ram testi bitsin emin olayım ramda bi problem olmadığından ondan sonra yapacağım bu dediğini

xmp nedir biosda olanı mı dıyorsun
Evet biostan diyorum

Evet biostan diyorum
hocam emin olmak için soruyorum xmp ram mhz değerleriydi değil mi asus anakart kullanıyorum profile 1 i seçmiştim 3600 mhz ye almak için onu devre dışı bırakıp dene diyorsun doğru anlıyorum değilmi kusura bakma çok fazla hakim değilim bu konulara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,422
Üyeler
193,030
Son üye
Mefetty
Geri