🔥İndirim PXN Direksiyon Setleri ve Akseuarları Gaming.gen.tr Stoklarında!

Bunu farketmemiştim dün ön siparişi verdim teşekkür ederim
Dün fiyatı 4.700'dü 5.700 olmuş 😄 Bu kafalarına göre fiyat artırma işi Gaming.gen'e has bir şey değil işte.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yine bir pxn konusu ve yeni siz :)
Debriyaj ve stand bekleyen çok kişi vardı. Hem ne yapayım hocam bütün yük bana kaldı 😂 alan arkadaşlar dönüp konulara bakmıyor kimseye yardımcı olmuyor markanın Türkiye yetkilisi benmişim gibi herkese koşmaya çalışıyorum 😄

Dün fiyatı 4.700'dü 5.700 olmuş 😄 Bu kafalarına göre fiyat artırma işi Gaming.gen'e has bir şey değil işte.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Debriyaj ve stand bekleyen çok kişi vardı. Hem ne yapayım hocam bütün yük bana kaldı 😂 alan arkadaşlar dönüp konulara bakmıyor kimseye yardımcı olmuyor markanın Türkiye yetkilisi benmişim gibi herkese koşmaya çalışıyorum 😄
Ürünlerin 1-2 satıldığını gördükleri an fiyat artırımı başlıyor. Her sitede var bu. Kazancını yapıyor aslında yoksa zaten o fiyata koymaz. Klasik TR.

Ürünlerin 1-2 satıldığını gördükleri an fiyat artırımı başlıyor. Her sitede var bu. Kazancını yapıyor aslında yoksa zaten o fiyata koymaz. Klasik TR.
Gaming.gen'in sitesindeki fiyat artışı elle yapılmış gibi durmuyor. Stok azaldıkça fiyatı yükselt gibi bir komut vermişler sanırım mesela standın fiyatı gün içinde iki kere arttı ve küsüratlı olarak. Yine de fırçalayıcı bir mesaj attım onlara adam olsunlar sayemde o kadar ürün satıyolar bizi elaleme rezi ediyorlar :D

Standı şimdi teslim aldım. Bayağı ağır 😅 Herkese hayırlı olsun bu arada güzel günlerde kullanın arkdaşlar

İstanbul içi 3 arkadaş aldık hocam biz gelir mutlaka gün içinde İstanbul daysanız eğer 😇
Evet hocam Hepsijet bey gezdiriyor benim kargoyu şuan :D 3 kişi aldınız diye fiyatı siz yükselttiniz demek ki :P

Evet hocam Hepsijet bey gezdiriyor benim kargoyu şuan :D 3 kişi aldınız diye fiyatı siz yükselttiniz demek ki :P
3280 e yalnızca ikimiz almış olabiliriz benim bide 2000 tl kupon vardı bedevaya geldi neredeyse. Ama benim arkadaşlarda 3580 den aldılar 😅

3280 e yalnızca ikimiz almış olabiliriz benim bide 2000 tl kupon vardı bedevaya geldi neredeyse. Ama benim arkadaşlarda 3580 den aldılar 😅
Valla ben herkesi önceden uyardım. Gaming.gen'i telefonla aradım geçen. Haftaya tüm ürünler stoklarda olacak dediler şimdiden stokta olmayan ürünleri takibe alın çıktığı gibi yapışın dedim. V10 Pro ilk geldiğinde de böyle olmuştu çünkü. Stoğa ilk girdiğinde 14k idi akşama doğru 17k'ya filan çıkmıştı fiyatı. Ekmek aslanın ağzında ucuza bişey kapmak isteyen uyumasın :D

Ürünü kurdum bayağı bi uğraştırdı. Sanırım iç kısımdaki 2 tane elle açılabilen vidaları sökmeden katlanmıyor. Gerçekten aşırı ağır oldu yerinden oynamıyor😅 Klavye mouse için bişeyler ayarlamak lazım bayağı uzakta kaldılar 🤦‍♂️ Bi önerisi tavsiyesi olan var mı ?

Ürünü kurdum bayağı bi uğraştırdı. Sanırım iç kısımdaki 2 tane elle açılabilen vidaları sökmeden katlanmıyor. Gerçekten aşırı ağır oldu yerinden oynamıyor😅 Klavye mouse için bişeyler ayarlamak lazım bayağı uzakta kaldılar 🤦‍♂️ Bi önerisi tavsiyesi olan var mı ?
Katlamak için vidaları sökmek mi gerekiyor hocam? Beni de o düşündürüyordu aslında. Bir gazla aldım ama iade edesim de var. Vites mi alsaydım diyorum :D

Katlamak için vidaları sökmek mi gerekiyor hocam? Beni de o düşündürüyordu aslında. Bir gazla aldım ama iade edesim de var. Vites mi alsaydım diyorum :D
Yani dimi vida sökeceksem masadanda söküp alırdım 😅 Yani tamam çok sağlam evet hissettiriyor onu henüz oynamadım ama hani öyle hemen katlayayım kenara koyabileyim canım isteyince alayıım hemen kurayım şeklinde değil maalesef. Gerçi öyle olsa sağlam olurmuydu bu kadar orası muamma. Bakalım deneyimleyip görecez. Her türlü uzunluk ve açı ayarlanması güzel ama sadece vites kısmıyla base aynı hizada ama montaj şeklini değiştirerek daha öne alabilirim vitesimi deneyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,138
Üyeler
192,887
Son üye
SyphorseiS
Geri