35K Hazır Sistem Önerisi

Ekran kartini 0 taksitli , işlemci ram 2.el 3 anakart 0 da olabilir 2.el de olabilir . Psu green ged 600 alabilirsin kullanıyorum memnunum. Ssdyi de 2.el yüksek saglik bir şey alabilirsiniz
Hocam tek tek toplama imkanı yok hazır sistem alınacak 40kya hazır sistem olarak 0 ne alınır?
Veya 2. Elde hazır sistem gene 40kya ne alınır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sıfır alacaksan inceleyebilirsin hocam
Amd ekran kartlı alternatifi var mı?

Hocam tek tek toplama imkanı yok hazır sistem alınacak 40kya hazır sistem olarak 0 ne alınır?

hocam önerim nvidiadan yana. amd hala hata sorunlarını tamamen çözebilmiş değil. saf güç olarak daha güçlü amd ama nvidianın altyapısı sağlam ve son DLSS teknolojiside belli ediyor bunu. kaliteden şaşmam diyorsan nvidia alınır. risk alırım f/p de olsun diyorsan amd.

Hocam bunu alabilirsin kusura bakma 0 am5 varmış seni yanlış yonlendirdim https://www.itopya.com/lite-5060-in...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership şuna da bakabilirsin ama arkadasin attigi daha iyi

9060xt için daha yüksek bir bütçe gerekiyor maalesef 40kda yok

hocam önerim nvidiadan yana. amd hala hata sorunlarını tamamen çözebilmiş değil. saf güç olarak daha güçlü amd ama nvidianın altyapısı sağlam ve son DLSS teknolojiside belli ediyor bunu. kaliteden şaşmam diyorsan nvidia alınır. risk alırım f/p de olsun diyorsan amd.
Kendi bilgisayarımda rx 6800 var ben memnunum şahsen o sorublar geçeli bence çok oldu nvdia hem vrami az hem pahalı bana göre. Arkadaş için alıcaz sistemi zaten amd tarafında bildiğiniz var mı?

Hocam bunu alabilirsin kusura bakma 0 am5 varmış seni yanlış yonlendirdim https://www.itopya.com/lite-5060-in...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership şuna da bakabilirsin ama arkadasin attigi daha iyi

9060xt için daha yüksek bir bütçe gerekiyor maalesef 40kda yok
Hocam bütçe 40k olunca yeni konu açtım. Oraya bakabilir misiniz bu attığınız mı daha iyi yoksa konudaki arkadaşın attığı mı?

Bu bütçede sıfır olarak 7500f + 5060 ara ara geliyor. 2. El olarak 5600 + 9060xt 16gb sistem dizebilirsiniz. 9060xt 2.el piyasası sıfırla yarışıyor onu sıfır alırsınız dün 19500 6 taksit vardı mesela

• Beğen
Reaksiyonlar: rech
Enucusistem.com da var gözüküyordu
hocam scrape süreleri gündüzler fazla muhtemelen ürünün parçaları tükenmiş yine kontrol edicem hata da olabilir

Enucusistem.com da var gözüküyordu
Hocam şimdi kontrol ettim 2 tarama arasına denk gelmiş şu an 2 parça da yok diye gösteriyor ilk fırsatta tarama sıklıklarını azaltıcam

1776780041838.webp

Son düzenleme:
hocam scrape süreleri gündüzler fazla muhtemelen ürünün parçaları tükenmiş yine kontrol edicem hata da olabilir

Hocam şimdi kontrol ettim 2 tarama arasına denk gelmiş şu an 2 parça da yok diye gösteriyor ilk fırsatta tarama sıklıklarını azaltıcam

Alıntıyı görüntüle
Etiketleyecektim hocam da nickini tam hatirlayamadim, site harika zaten

Etiketleyecektim hocam da nickini tam hatirlayamadim, site harika zaten
Sağ olun hocam @AMYG ile beraber paylaştıgınızı çok görüyorum çok sağ olun hala böyle küçük hatalar sorunlar çıkabiliyor takip edip buldukça düzeltmeye çalışıyorum

Sağ olun hocam @AMYG ile beraber paylaştıgınızı çok görüyorum çok sağ olun hala böyle küçük hatalar sorunlar çıkabiliyor takip edip buldukça düzeltmeye çalışıyorum
Hata değil ya bu değiştirdiği zamana denk gelmiş adamların

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,889
Üyeler
196,841
Son üye
abdllherdm
Geri