Kaçta geçtiniz siparişi hocamSipariş sabah onaylandı
Kaçta geçtiniz siparişi hocamSipariş sabah onaylandı
Sigortalı işe gir.2x32 onayladı siparişim siyah kit düşünen varsa fiyatta anlasabiliriz
Çalışıyorum brutum 160 binSigortalı işe gir.
Belli oluyor, onaylanır onaylanmaz soluğu burada almışsın. Allah muhafaza o brüt 160 değil de 60 olsa ayvayı yemiştik desene.Çalışıyorum brutum 160 bin
aynÇalışıyorum brutum 160 bin
Hobi olarak yapıyorumBelli oluyor, onaylanır onaylanmaz soluğu burada almışsın. Allah muhafaza o brüt 160 değil de 60 olsa ayvayı yemiştik desene.
kavganızı özelden yapınBelli oluyor, onaylanır onaylanmaz soluğu burada almışsın. Allah muhafaza o brüt 160 değil de 60 olsa ayvayı yemiştik desene.
ben de messiÇalışıyorum brutum 160 bin
Sustumkavganızı özelden yapın
Ağlayarak günlüğüne yaz belki onaylanır yada ara vatanı puahhaha de kesin onay geliyorBu vatan neye göre onaylıyor benden 3 dk sonra sipariş geçen adamın siparişi kargo bekliyor benimki daha onay bekliyo
Alıntıyı görüntüle
Hak verdim, sorun yok aynı fikirdeyiz.Hocam bu kitleyi al-sat diye tanımladığınız kitleden ne ayırıyor tam olarak ben anlamadım. İkisi aynı kitle benim gözümde. Ayırmaya gerek yok bence.
48'e koyan arkadaş ilani silmiş bu arada. Buralarda bir yerdesin kokunu alıyorum senin.
Bendede aynı hocam iptal olmazsa iyiBirisi onaylandı diğeri onay bekliyor durumunda hocam sizde durum ne ?