Ddr4 mübenim iptal olmadı 2 adet ram aldım biri onaylandı biri kargo bekliyor
Ddr4 mübenim iptal olmadı 2 adet ram aldım biri onaylandı biri kargo bekliyor
Aynen Mhz arttirmak yerine CAS latencyi dusurmek daha avantajli olabilir.Yani işlemciler de belli bir seviyede MHz çalıştırabiliyor ondan dolayı şimdilik önerilenlerin üstünde yapmak stabiliteyi bozar 6000-6400 MHz ve CL30-28 iyi seviyeler
Hocam sizin sipariş saatiniz kaçtı? Ben 18.48’de sipariş ettim, yarım saat kadar önce fatura oluşturulduğuna dair mail geldi ama henüz kargoya verilmedi.bu ürünü aldım kargoya verildi bende ama hepsiburadan aldım.
Vatanda stokta -30 kalan -25 kalan gibi azalıyordu 0a gelince 1-2 kere stok açıldı sonra tamamen kaldırıldı. Mağazalarda olmayan stokları sattılar bence. Hepsiburada dan sipariş verenlerde iptal yiyen yok sanırım
Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsun hocam rica ederim. Ben %5 sarjla telefonda elektrik yokken aldım sonra elektrik gelince pc de f5 atarak denedim 48 değilde 64 istiyordum kismet 48e oldu.ben de aynısı hepsiden aldım sen sslemiştin herhalde ilk sayfalarda senden görüp almıştım bekliyorum cansın ve de varsın bir de vatandan 2x32 çektim ikisini de vatandan almış olsam birine net çökerlerdi su an ikisine de çökemezler gibime geliyor
bende 18.48de hepsiburadan sipariş etmişim kart ekstresinde öyle yazıyor.Hocam sizin sipariş saatiniz kaçtı? Ben 18.48’de sipariş ettim, yarım saat kadar önce fatura oluşturulduğuna dair mail geldi ama henüz kargoya verilmedi.
bende de fatura var kargo yokxpg 64 18:41 de aldım, kargoya verildi. fatura yok![]()
Fatura kesildiyse büyük ihtimal eline ulaşır kargon hocambende de fatura var kargo yok![]()
yarın aranıcak olabilirsin muadil ürün içinHala hiç bir mesaj mail gelmeyen red onay gelmeyen arkadaşlar var mı benim gibi
benim gibi olan varmi hocalarim20.30 da magazaya gittim stok diye baska magazadan siparis olusturdular iptal yemeyiz insallah
alakası yok onunla o seninle banka arasındaArkadşalar benim kartın kesim tarihi dündü siparişin ilk taksidini ödedim. Bu yüzden iptal edemiyor olabilirler mi sizce