proxoyuncu
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
- Bütçe
- 4600
Selamlar oyuncu klavyesi arıyorum ne önerirsiniz ? Wraith W60 yada onun benzeri klavyede olabilir.
W60la aynı özelliklere sahip acaba onu mu alsam diye düşünüyorum.Reis wraith sitesinden wraith w75 alabilirsin en mantıkılısı manyetik switchten şaşma
Aslında f tuşları işine yararsa ve ses tekerleği istersen gözünün yaşına bakmadan w75 çakW60la aynı özelliklere sahip acaba onu mu alsam diye düşünüyorum.
Peki mouse olarak ATK A9 ultimate mi yoksa SYROXV8 mi ? V6 olabilir ?Aslında f tuşları işine yararsa ve ses tekerleği istersen gözünün yaşına bakmadan w75 çak
Knk pulsar, wlmouse, ninjutso gibi markalar mouse kralları gibi bir şey bana göre ultimate fiyatına biraz daha ekle ve atk ghost al benim gikrim bu yönde wraith mağazasından ulaşabilirsin oradan bak istersenPeki mouse olarak ATK A9 ultimate mi yoksa SYROXV8 mi ? V6 olabilir ?
Atk ghost dediğin mouse bu mu ?Knk pulsar, wlmouse, ninjutso gibi markalar mouse kralları gibi bir şey bana göre ultimate fiyatına biraz daha ekle ve atk ghost al benim gikrim bu yönde wraith mağazasından ulaşabilirsin oradan bak istersen
evet karbon fiber linkini bıraktım![]()
ATK Blazing Sky Ghost Karbon Fiber Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Atk ghost dediğin mouse bu mu ?