En mantıklısı medion gibi , macbook neo almak aşırı mantıksız 25k eder en fazla o cihaz![]()
MacBook Neo 13 inc A18 Pro 6CPU 5GPU 8GB 512GB Gümüş MHFC4TU/A - Apple - PT
Apple markalı MacBook Neo 13 inc A18 Pro 6CPU 5GPU 8GB 512GB Gümüş MHFC4TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! PT Apple Premium Education Partner Pozitifwww.pt.com.tr
![]()
HP PROBOOK 4 G1AH CV0E7AT R5-220 8GB 512GB SSD 16″ FREEDOS NOTEBOOK
HP PROBOOK 4 G1AH CV0E7AT R5-220 8GB 512GB SSD 16″ FREEDOS NOTEBOOK ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dizüstü Bilgisayar & Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
ben bu 3 laptobu takip ediyorum ama hala hangisini alacağımı karar veremedim.
En mantıklısı medion gibi , macbook neo almak aşırı mantıksız 25k eder en fazla o cihaz
Ofis ve günlük işler için kullanıyorsanız fark olmaz benceKullanım ömrü açısından çok aşırı fark olur mu hocam?
Ofis ve günlük işler için kullanıyorsanız fark olmaz bence
Fan sesini duymak lazım ama test edebileceğimiz bir yer de yok maalesef , batarya ortalama kullanımda 4-5 saat diyorlar bana da bir tık az geldi ama diğer özelliklerine göre f/p.Medionda tek çekindiğim nokta fanların yüksek sesle çalışması ve bataryanın kısa süre gitmesi yoksa diğer özellikleri fiyatına göre muazzam duruyor
Fan sesini duymak lazım ama test edebileceğimiz bir yer de yok maalesef , batarya ortalama kullanımda 4-5 saat diyorlar bana da bir tık az geldi ama diğer özelliklerine göre f/p.
Şu medionu birisi daha tavsiye etti ama ben ilk defa gördüm nasil acaba ozellikleri fena değil![]()
MacBook Neo 13 inc A18 Pro 6CPU 5GPU 8GB 512GB Gümüş MHFC4TU/A - Apple - PT
Apple markalı MacBook Neo 13 inc A18 Pro 6CPU 5GPU 8GB 512GB Gümüş MHFC4TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! PT Apple Premium Education Partner Pozitifwww.pt.com.tr
![]()
HP PROBOOK 4 G1AH CV0E7AT R5-220 8GB 512GB SSD 16″ FREEDOS NOTEBOOK
HP PROBOOK 4 G1AH CV0E7AT R5-220 8GB 512GB SSD 16″ FREEDOS NOTEBOOK ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dizüstü Bilgisayar & Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
ben bu 3 laptobu takip ediyorum ama hala hangisini alacağımı karar veremedim.
Windowsa alışıksan zor gelebilir , bir de fiyatına değmez bence neo çok gereksiz olur sadece pil ömrü avantajlıPeki macbook alsam nasıl olur, birazda hevesim var ne kadar fiyatının laptobu olmasada özelliklerinden de anlamıyorum macbookun hangi parçası ne anlama geliyor