30-34k bandinda laptop önerisi

DeH$et

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,241
Bütçe
32000
Selamlar işletme okunurken gündelik işler için kullanilacak bir laptop ariyorum. Onerilerinizi bekliyorum normalde butce 32k biraz esneyebilir max 34

ben bu 3 laptobu takip ediyorum ama hala hangisini alacağımı karar veremedim.

En mantıklısı medion gibi , macbook neo almak aşırı mantıksız 25k eder en fazla o cihaz

Ofis ve günlük işler için kullanıyorsanız fark olmaz bence

Medionda tek çekindiğim nokta fanların yüksek sesle çalışması ve bataryanın kısa süre gitmesi yoksa diğer özellikleri fiyatına göre muazzam duruyor

Medionda tek çekindiğim nokta fanların yüksek sesle çalışması ve bataryanın kısa süre gitmesi yoksa diğer özellikleri fiyatına göre muazzam duruyor
Fan sesini duymak lazım ama test edebileceğimiz bir yer de yok maalesef , batarya ortalama kullanımda 4-5 saat diyorlar bana da bir tık az geldi ama diğer özelliklerine göre f/p.

Fan sesini duymak lazım ama test edebileceğimiz bir yer de yok maalesef , batarya ortalama kullanımda 4-5 saat diyorlar bana da bir tık az geldi ama diğer özelliklerine göre f/p.

Peki macbook alsam nasıl olur, birazda hevesim var ne kadar fiyatının laptobu olmasada özelliklerinden de anlamıyorum macbookun hangi parçası ne anlama geliyor

Şu medionu birisi daha tavsiye etti ama ben ilk defa gördüm nasil acaba ozellikleri fena değil

Peki macbook alsam nasıl olur, birazda hevesim var ne kadar fiyatının laptobu olmasada özelliklerinden de anlamıyorum macbookun hangi parçası ne anlama geliyor
Windowsa alışıksan zor gelebilir , bir de fiyatına değmez bence neo çok gereksiz olur sadece pil ömrü avantajlı

Geri