official__3449
80+
- Reaksiyon skoru
- 166
Askerdeyim şuan, kardeşim bi monitör alcak kitledim ona
, fp bir monitör arıyorum varmı önerisi olan . Ips olması ve renkleri güzel vermesi önemli.
reis alıcaksan en az hd al bide yüksek hz ye gerek yok 24 inç yeterliTakipteyim bende. Ana monitör 27 inç yan 24 mü alsam 27 mi karar veremedim. 1080pde 27 önermiyorlar ama galiba
Ana monitör 2k 260hz. Yana 24 165hz falan alırım muhtemelenreis alıcaksan en az hd al bide yüksek hz ye gerek yok 24 inç yeterli
en mantıklısı 144hz bile yeterAna monitör 2k 260hz. Yana 24 165hz falan alırım muhtemelen
Hakkarideyim burda yasak değil, çarşı iznimiz vs olmadığımız için komutanlarda bişey demiyolar .dikey mi kullanacaksın yatay mı?
bide askeriyeye nasıl telefon soktun
Monitör koluda alıcam dikey kullanıcam diyebilirimdikey mi kullanacaksın yatay mı?
bide askeriyeye nasıl telefon soktun
24 inç yetermiHakkarideyim burda yasak değil, çarşı iznimiz vs olmadığımız için komutanlarda bişey demiyolar .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Monitör koluda alıcam dikey kullanıcam diyebilirim
Askerdeyim şuan, kardeşim bi monitör alcak kitledim ona, fp bir monitör arıyorum varmı önerisi olan . Ips olması ve renkleri güzel vermesi önemli.
Ürün | Boyut / Çözünürlük | Panel | Yenileme | Tepki | Parlaklık | Sync / HDR | Ergonomi | Fiyat |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
AOC 25G4KUR | 24.5" / FHD | Fast IPS | 420 Hz (400 natif / 420 OC) | 0.3 ms | 350 cd/m² | Adaptive-Sync, G-SYNC Compatible, HDR10, DisplayHDR 400 | Tilt +... |
reisim al gayet güzel renkleri var seni tatmin eder askerde kolay gelsin allaha emanetHakkarideyim burda yasak değil, çarşı iznimiz vs olmadığımız için komutanlarda bişey demiyolar .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Monitör koluda alıcam dikey kullanıcam diyebilirim
Askerdeyim şuan, kardeşim bi monitör alcak kitledim ona, fp bir monitör arıyorum varmı önerisi olan . Ips olması ve renkleri güzel vermesi önemli.
2lisinyokmu hocamFiyat bölümündeki tutarlara ürünlerin satın alma linkleri eklenmiştir
Ürün Boyut / Çözünürlük Panel Yenileme Tepki Parlaklık Sync / HDR Ergonomi Fiyat AOC 25G4KUR 24.5" / FHD Fast IPS 420 Hz (400 natif / 420 OC) 0.3 ms 350 cd/m² Adaptive-Sync, G-SYNC Compatible, HDR10, DisplayHDR 400 Tilt +...
- Michael_Scofield
- Cevaplar: 9
- Forum: Monitör
Monitör Standı Olarak Bunu Alabilirsin .
![]()
North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eyw hocam saolİndirimde bakılabilir![]()
AOC 24B15H3 23.8" 120Hz 1ms HDMI Adaptive Sync FHD IPS Monitör | ITOPYA
AOC 24B15H3 23.8" 120Hz 1ms HDMI Adaptive Sync FHD IPS Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24B15H3 ITOPYA'dawww.itopya.com
Anlamadım Hocam ?2lisinyokmu hocam