🔥İndirim Gigabyte GS25F2A 24.5" 1 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü 🔥 4.999 TL 🔥

Bunlardan hangileri
rampage'in çıkarttığı alt kısmı kırmızı olan monitörlerden kullanmıştım güzel monitördü sadece bazen sistem açılırken monitör gelmiyordu baya uğraştırıyordu açmak için, onun haricinde paneli iyiydi lenovo ise yan ekran olarak bile kullanmam.

ben bu paraya gaming gecesinden kardeşime aldım baya memnun yağ gibi kayıyor görüntü smart od yaptım ghosting sıfıra indi tavsiye ederim

Satın Alın Hocam , Bu Konudan Seç Beğen Al :)

LG UltraGear 27GR75Q-B model monitörüm var hocam fps oyunları için geçilir derseniz alırım.

sadece full speed ve kapalı dewnemiştim dediğiniz ayarı hemen deniyorum şimdi
ben bu paraya gaming gecesinden kardeşime aldım baya memnun yağ gibi kayıyor görüntü smart od yaptım ghosting sıfıra indi tavsiye ederim
Hocam bu ne ufo sonsuza dek pc de açık kaldı sanırım :D
smart od de yine ufak bi ghosting var hocam en düzgünü off olanı balanced de de var ama şaşırtıcı ki picture olanda göremedim

** Ekrandaki izler 10 dk oldu gitmiyor sıkıntı olmaz inşallah aç kapa yaptım yemedi
ilk aldığım gün 20 dakika falan geçirdim ufo testinde bir sıkıntı olmamıştı şuan neden oldu anlamadım ve işin garibi siyahta değil gride gözüküyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1776842354539.webp

Monitöre şöyle bir görüntü açtım bekleyelim bakalım 5 10 dk sonra bununda izi kalacak mı :/ kalırsa direkt iade gibi 11 Nisan sipariş 14Nisan teslim alma Amazon

Ekler

• WhatsApp Image 2026-04-22 at 10.07.52.webp
    WhatsApp Image 2026-04-22 at 10.07.52.webp
    65.8 KB · Hit: 36
Son düzenleme:
Bu çizgiler bir işe yaramadı hareketlisini de denedim yine olmadı. İçime sinmediği için tekrardan ufo yaptım 7 8 dakika içinde tekra çizgiler geldi... 10dk durunca kendine geliyo siliniyo ama neden oluyo anlamadım sizde de oluyor mu

Geçersen Buna Geçiş Yap Hocam .

Veya Bu Tablodan Hangisi Bütçene Uyuyorsa Hocam .

mag 244f ile farkları nelerdir

Abi bu fiyata rakibi yok. Msi 244f magin.

Geri