🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Amazon depodaki ürünlerin fiyatı düşünce bildirim atıyor mu ki bu eklenti ?

Evet atıyor.
Chrome eklentisi nasıl kullanılıyor

eklentiyi tarayıcıya ekleyip ürünün sayfasında iken takip et diyorsun. Tarayıcı indirim olduğunda sana bildirim atıyor. Kontrol sıklığını ayarlayabilirsin.
10dkda bir tarıyor birde senin gezdiğin bütün ürünlerin bilgisini servera gönderiyor yapan adama daha çok faydası var

Yapan adama hiçbir faydası yok. indirim olduğunda sana bildirim gönderirken aynı anda sayfadaki grafiği güncellemek için bildirim gönderiyor eklenti db'sine.

1776845039421.webp

Senin köle ne zaman çıkacak hocaaaa
var daha ya bazı şeyleri ayrıştıramıyor hala kısa zamanda 2 tane aynı üründen düşerse mallıyor
Evet atıyor.

eklentiyi tarayıcıya ekleyip ürünün sayfasında iken takip et diyorsun. Tarayıcı indirim olduğunda sana bildirim atıyor. Kontrol sıklığını ayarlayabilirsin.

Yapan adama hiçbir faydası yok. indirim olduğunda sana bildirim gönderirken aynı anda sayfadaki grafiği güncellemek için bildirim gönderiyor eklenti db'sine.

Alıntıyı görüntüle
https://amazon.aft.web.tr/# aynen kanka yok rexona deodrant tellioğlu çok amaçlı unu emin ol takip eden birileri vardır.

Görmedim ya görsem onu alırdım muhtemelen bende xiomi tv bkx var ondan baya memnunum ya ondan bir tane satın aldım işimi gayet iyi görüyor
apple tv döver hepsini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,793
Üyeler
192,802
Son üye
sdccouz
Geri