🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bereket versin

Ekler

• 1000119649.webp
    1000119649.webp
    122.9 KB · Hit: 299
Yakaladığım tek fırsatta(2tb harici harddisk 2200tl) arızalandı diye iade ettim klavye oled monitör denk getirsem yapışacağım da denk gelmiyor

Alıntıyı görüntüle

Kabul edilebilir yazmasına rağmen hatasız geldi ürün teşekkürler amazon baba mat oledden kurtulduk

@achardir hocam senin pg27ucdm ne alemde hata var mı sıfır ürün mü geldi
Bu arada hatasız derken yanlış anlaşılmasın kapalı kutu falan gelmedi açılmış ellenmiş ürün ama jelatinleri falan üstündeydi kullanım saati 13tü

Alıntıyı görüntüle

Kabul edilebilir yazmasına rağmen hatasız geldi ürün teşekkürler amazon baba mat oledden kurtulduk

@achardir hocam senin pg27ucdm ne alemde hata var mı sıfır ürün mü geldi
hayır gelmedi daha bekliyorum gelmesini bugün teslim edilcek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada hatasız derken yanlış anlaşılmasın kapalı kutu falan gelmedi açılmış ellenmiş ürün ama jelatinleri falan üstündeydi kullanım saati 13tü
XG27AQDPG almıştım bende aynı şekilde jelatinleri üstünde geldi sadece ekran üstündeki jelatin sökülmüştü kullanım süresi 26 saatti. Ama ekranda belli parmak izleri var çizikler vardı kötü görünüyordu iade ettim o nedenle ne yaparsam yapayım çıkaramadım daha kötü oldu sonra ekran

hayır gelmedi daha bekliyorum gelmesini bugün teslim edilcek

XG27AQDPG almıştım bende aynı şekilde jelatinleri üstünde geldi sadece ekran üstündeki jelatin sökülmüştü kullanım süresi 26 saatti. Ama ekranda belli parmak izleri var çizikler vardı kötü görünüyordu iade ettim o nedenle ne yaparsam yapayım çıkaramadım daha kötü oldu sonra ekran
hocam rossmanda alkollü tek kullanımlık gözlük temizleme bezleri var tavsiye ederim ben onu kullanıyorum çok iyi iz vs bırakmıyor. benim gelen üründede ekranda izler falan vardı hatta dedim acaba bundan mı kabul edilebilir yazmışlar, dediğim mendille dikkatlice güzelce temizledim cillop gibi oldu yani

Depoda android telefonlarda taksit var iPhone larda neden yok
ya o değilde iphone 17 ler 57 bine düşüyor direk çekeceğim yakalarsam bi tane inanılmaz iyi fiyat

hocam rossmanda alkollü tek kullanımlık gözlük temizleme bezleri var tavsiye ederim ben onu kullanıyorum çok iyi iz vs bırakmıyor. benim gelen üründede ekranda izler falan vardı hatta dedim acaba bundan mı kabul edilebilir yazmışlar, dediğim mendille dikkatlice güzelce temizledim cillop gibi oldu yani
şu tek kullanımlık mendillerden bahsediyorsun demi gözlükleri sildiğimiz? bu var bende https://www.rossmann.com.tr/best-vi...KmdeUQIFRU-xoHZ1kkOJAbAJdjJPO6lUWDBQ5nKiTMOKG

Geri