Saat 9.04 cmtBedava fiytamış, hayırlı olsun hocam ne zaman almıştınız acaba
Eyw bi tanede sana çekelim şundanHayırlı olsun kuzen
Geçmiyor.Amazon Depo'da amazon hediye çeki geçiyor mu
Bu arada hatasız derken yanlış anlaşılmasın kapalı kutu falan gelmedi açılmış ellenmiş ürün ama jelatinleri falan üstündeydi kullanım saati 13tüAlıntıyı görüntüle
Kabul edilebilir yazmasına rağmen hatasız geldi ürün teşekkürler amazon baba mat oledden kurtulduk
@achardir hocam senin pg27ucdm ne alemde hata var mı sıfır ürün mü geldi
hayır gelmedi daha bekliyorum gelmesini bugün teslim edilcekAlıntıyı görüntüle
Kabul edilebilir yazmasına rağmen hatasız geldi ürün teşekkürler amazon baba mat oledden kurtulduk
@achardir hocam senin pg27ucdm ne alemde hata var mı sıfır ürün mü geldi
XG27AQDPG almıştım bende aynı şekilde jelatinleri üstünde geldi sadece ekran üstündeki jelatin sökülmüştü kullanım süresi 26 saatti. Ama ekranda belli parmak izleri var çizikler vardı kötü görünüyordu iade ettim o nedenle ne yaparsam yapayım çıkaramadım daha kötü oldu sonra ekranBu arada hatasız derken yanlış anlaşılmasın kapalı kutu falan gelmedi açılmış ellenmiş ürün ama jelatinleri falan üstündeydi kullanım saati 13tü
Geçmiyor da düşünsene hem %20 muhabbeti var hem çek geçiyor...Amazon Depo'da amazon hediye çeki geçiyor mu
hocam rossmanda alkollü tek kullanımlık gözlük temizleme bezleri var tavsiye ederim ben onu kullanıyorum çok iyi iz vs bırakmıyor. benim gelen üründede ekranda izler falan vardı hatta dedim acaba bundan mı kabul edilebilir yazmışlar, dediğim mendille dikkatlice güzelce temizledim cillop gibi oldu yanihayır gelmedi daha bekliyorum gelmesini bugün teslim edilcek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
XG27AQDPG almıştım bende aynı şekilde jelatinleri üstünde geldi sadece ekran üstündeki jelatin sökülmüştü kullanım süresi 26 saatti. Ama ekranda belli parmak izleri var çizikler vardı kötü görünüyordu iade ettim o nedenle ne yaparsam yapayım çıkaramadım daha kötü oldu sonra ekran
ya o değilde iphone 17 ler 57 bine düşüyor direk çekeceğim yakalarsam bi tane inanılmaz iyi fiyatDepoda android telefonlarda taksit var iPhone larda neden yok
şu tek kullanımlık mendillerden bahsediyorsun demi gözlükleri sildiğimiz? bu var bende https://www.rossmann.com.tr/best-vi...KmdeUQIFRU-xoHZ1kkOJAbAJdjJPO6lUWDBQ5nKiTMOKGhocam rossmanda alkollü tek kullanımlık gözlük temizleme bezleri var tavsiye ederim ben onu kullanıyorum çok iyi iz vs bırakmıyor. benim gelen üründede ekranda izler falan vardı hatta dedim acaba bundan mı kabul edilebilir yazmışlar, dediğim mendille dikkatlice güzelce temizledim cillop gibi oldu yani
Bende köle yok kuzen. Allah'ın verdiği 2 adet göz, bir tane de bilgisayar ile yapabiliyorum taramayı.Saat 9.04 cmt
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eyw bi tanede sana çekelim şundan
Saat kaç gibi aldınız hocam? Bir de hangi renk57k'ya iphone 17 256 gb alabildim. Piyasaya göre baya iyi denk geldi