🔥İndirim Pazarama 200TL Alt Limitsiz Kupon Plusta Geçerli Oda Aylık 1TL

Mobil pc tarayıcı farketmiyor. Bana özel erişim engeli var gibi.
olması baya kötü yani uygulama zaten baya kötü pazaramanın sadece bir kaç kere kampanya vardı çok iyi o zaman girememiştim

Pazarama da ilk defa plus olsanız bile daha önceden bir alışverişiniz olduysa kuponu kullandırmıyor haberiniz olsun. Hem ilk sipariş olacak hem de ilk plus ı ilk defa almanız lazımmış

Old Spice
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı şekilde maximum mobilde de sıkıntı yaşıyorum
o kadar mı kötü belki lazım olursa yedeğin yedeğinin yedeğinin yedeğinin yedeğinin yedeğinin yedeği olarak aldım

old spice aldım ben dün captain olanı kokusuıu 1. gün sabahı kullandım 2. gün sabahı hala vardı
https://www.pazarama.com/old-spice-captain-clear-gel-p-8001090999191?magaza=staff-itriyat-kozmetik
bu iyimdiir siz hangisini önerirsiniz.

Mobil pc tarayıcı farketmiyor. Bana özel erişim engeli var gibi.
İlginç gerçekten hocam o zaman müşteri hizmetleriyle görüştünüz nü onlar yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
o kadar mı kötü belki lazım olursa yedeğin yedeğinin yedeğinin yedeğinin yedeğinin yedeğinin yedeği olarak aldım

old spice aldım ben dün captain olanı kokusuıu 1. gün sabahı kullandım 2. gün sabahı hala vardı
Burak bey en beğenmediği kablo oluyor videodaki baya dandikmiş verdiği değerlere göre ama 40 lira için iyi sayılır fiyatı yine kupon yanar iptal edersen muhtemelen fiyatına göre iş görür işte.

İlginç gerçekten hocam o zaman müşteri hizmetleriyle görüştünüz nü onlar yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Burak bey en beğenmediği kablo oluyor videodaki baya dandikmiş verdiği değerlere göre ama 40 lira için iyi sayılır fiyatı yine kupon yanar iptal edersen muhtemelen fiyatına göre iş görür işte.
zaten yedek 1-2 defa max kullanırım diye düşünüyorum kullanıncada üzmesin yeter

benim aldığım captain dışı kırmızı idi şeffaf değildi ama çok fark olacağını düşünmüyorum

benimki bu hocam

Pazaramanın sitesine ev interneti ile giremiyorum sağlayıcım Türk telekom benden başka bu sorunu yaşayan var mı? Girmek için vpn kullanıyorum.
goodbydpi varsa discord için kaldırıp dene bendede benzer bi sorun vardı. goodbydpi engel oluyormuş kaldırınca düzeldi.

Merhaba ilk defa pazarama plus üyesi olanlarda olmak isteyen 1tl ye olabilir size bir kod tanımlanıyor

PLUS200

diye sizce ne alınabilir gıda dijital ürün vs geçerli değil
şunu aldım nasıl sizce
https://www.amazon.com.tr/Belkin-2li-Örgülü-USB-C-Fazlasıyla/dp/B0F3JSB8PX/ref=sr_1_4?sr=8-4
2 tane diğeri bedavaya gelmiş oluyor.

Geri