Yardım Push pull yapacam Acil Yardım!

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
468
kasamın yan paneline sıvı soğutucu takacam. kasa içindeki radyatöre 3 adet asiahorse reverse fan takacam. kasa arkasındaki radyatör tarafına da 3 adet statik basıncı epey yüksek lianli fanlardan takacam. Yani arkadaki fanlar daha şiddetli hava üflücek. Bir zararı olur mu sıvı soğutmaya ?

Hiçbir şey anlamadım.
1776876971816.webp
Doğru fan akışı böyle olmalı.Ekj olarak fanların rpmlerini 1400ü geçmeyecek şekilde ayarlayabilirsiniz bu zarar vermekle alakası yok tamamenfazla ses yapmaması için

Hiçbir şey anlamadım.Alıntıyı görüntüleDoğru fan akışı böyle olmalı.Ekj olarak fanların rpmlerini 1400ü geçmeyecek şekilde ayarlayabilirsiniz bu zarar vermekle alakası yok tamamenfazla ses yapmaması için
fotoda sıvı soğutucu yana mı takılı üste mi anlayamadım ? bu arada yana takacam ben. kasa içine bakan radyatöre 3 adet asiahorse reverse fan takacam. kasa arkasına da statik basıncı yüksek lianli p28 takıp push pull yapmayı düşünüyordum

fotoda sıvı soğutucu yana mı takılı üste mi anlayamadım ? bu arada yana takacam ben. kasa içine bakan radyatöre 3 adet asiahorse reverse fan takacam. kasa arkasına da statik basıncı yüksek lianli p28 takıp push pull yapmayı düşünüyordum
Üste takılı fakat fark etmiyor.Hava akışı böyle olması gerek.

kasamın yan paneline sıvı soğutucu takacam. kasa içindeki radyatöre 3 adet asiahorse reverse fan takacam. kasa arkasındaki radyatör tarafına da 3 adet statik basıncı epey yüksek lianli fanlardan takacam. Yani arkadaki fanlar daha şiddetli hava üflücek. Bir zararı olur mu sıvı soğutmaya ?
zararı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,849
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri