Kişiliğini Sevmediğin Ama Müziğini Sevdiğiniz Biri Var Mı Yine De Dinler Misin?

ㅤkai

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
351
Örneğin ben şahsen Ahmet Kaya'yı sevmiyorum fakat beğendiğim müzikleri var. Ara sıra açıp dinlerim. Sizce dinlemek mi doğru dinlememek mi? Bana dinlemek doğru gibi geldi çünkü yaptığı işi güzel yapıyor mu yapıyor. Zaten önemli olan şey yaptığı iş değil mi? Meraktan dolayı sordum umarım cevap alabilirim.

İbrahim tatlıses kadınları dövüyor programına gelen insanlarla kavga ediyor ama hep dinlerim ibo showu bile izlerim

Örneğin ben şahsen Ahmet Kaya'yı sevmiyorum fakat beğendiğim müzikleri var. Ara sıra açıp dinlerim. Sizce dinlemek mi doğru dinlememek mi? Bana dinlemek doğru gibi geldi çünkü yaptığı işi güzel yapıyor mu yapıyor. Zaten önemli olan şey yaptığı iş değil mi? Meraktan dolayı sordum umarım cevap alabilirim.
ezhelin çoğu şarkısını severim ama kişiliğini sevmem . Dinlememem gerekir ama dinlerim çünkü canım sıkılıyor . Fakat sanatçıların yaptıklarının işlerinden bağımsız incelenmesi gerektiği fikrini doğru bulmuyorum çünkü sanatçılar kitleleri etkileme gücüne sahip insanlar olduklarından icraatleri önemli . Kısaca sana uymuyorlarsa onları dinlememek onlara en iyi cevap olacaktır

Kişiliğini sevmediğim şahsın müziğini de dinlemem.

Ülkede dinlenecek türk sanatçı kalmadı hayko harici pek dinlediğim türk yok. mor ve ötesi , manga , şebnem ferah cart curt hepsi malum.

Sanat birleştiren şeydir.Ben müzik dinlerken adamın adına kim olduğuna bakacaksam nerede sanat?Verdiğiniz örnekten gideyim ben Ahmet Kaya dinlemem mesela niye çünkü sevmiyorum şarkısını.Adamın görüşünden banane şarkıyı sadece o görüştekiler mi dinliyor veyahut dinleyen o görüşte mi oluyor?Saçmalığın teki

Müziğin içeriğine bağlı o. Mesela bazı kürtçe şarkılarda bölücülük ile ilgili guzellemeler teröristler ile ilgili güzellemeler var bunu dinleyince müzik evrensel ve birleştirici olmuyor bu ideolojik bir meselede değil bir zahmet dinlemeyin. Ahmet kaya'nın şarkılarıda bazıları sıkıntılı bazıları normal. Ahmet Kaya kişilik olarak bahsettiklerimin yanında melek kalır. Yani mesele kimi dinlediğin değil neyi dinlediğin. Aynı şey sözlü sanatlarda da böyle yazılı sanatlarda da böyle. Çok beğendiğiniz barışçıl bir sözü bir faşist bir ırkçı söylemiş olabiliyor bazen ama bu sözü kirletmiyor.

Geri