- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios tuşu var mı kanka arkadaşlara rehber olben bu anakartı aldım. görünüş olarak muazzam fakat ram ve ekran kartı alamadğım için kasada öyle takılı duruyor inşallah deneyeceğim
Bios tuşu var mı kanka arkadaşlara rehber olben bu anakartı aldım. görünüş olarak muazzam fakat ram ve ekran kartı alamadğım için kasada öyle takılı duruyor inşallah deneyeceğim
Ekranı değişiyor mu ve sıcaklık göstergesi var galiba doğru muAlıntıyı görüntüle
Tasarımı ilk defa görüyorum animeciler baksınMAXSUN iCraft B860M Cross PRO WIFI LGA1851 DDR5 8000Mhz M.2 HDMI mAtx Intel Beyaz Anakart
MS-ICR-B860M-CROSS-PRO - MAXSUN iCraft B860M Cross PRO WIFI LGA1851 DDR5 8000Mhz M.2 HDMI mAtx Intel Beyaz Anakartpckolik.com.tr
fiyat 6 ayın en ucuzuymuş
Youtube videolarında gördüm sıcaklık da koyuluyor ekran da değişiyor. Anakartın üzerinde olması ekranlı kasadan daha güzel durur ve yer kaplamazEkranı değişiyor mu ve sıcaklık göstergesi var galiba doğru mu
Baya iyiymiş, bian AMD sandım intelmiş yoksa büyük ihtimal alırdım fiyatı iyiYoutube videolarında gördüm sıcaklık da koyuluyor ekran da değişiyor. Anakartın üzerinde olması ekranlı kasadan daha güzel durur ve yer kaplamaz
Linç yiyebilirim ama güzel anakart yaAlıntıyı görüntüle
Tasarımı ilk defa görüyorum animeciler baksınMAXSUN iCraft B860M Cross PRO WIFI LGA1851 DDR5 8000Mhz M.2 HDMI mAtx Intel Beyaz Anakart
MS-ICR-B860M-CROSS-PRO - MAXSUN iCraft B860M Cross PRO WIFI LGA1851 DDR5 8000Mhz M.2 HDMI mAtx Intel Beyaz Anakartpckolik.com.tr
fiyat 6 ayın en ucuzuymuş
Kız arkadaşımın pc ile hiç alakası yok onu bahane edip kendime alasım var buna bide colorful igame ultra 5070 takacaksın çiçek gibi olurLinç yiyebilirim ama güzel anakart ya Kadın üyeler değerlendirsin.
baya yakışır, 4000 serisinde ki igame daha güzeldiKız arkadaşımın pc ile hiç alakası yok onu bahane edip kendime alasım var buna bide colorful igame ultra 5070 takacaksın çiçek gibi olur![]()
Kız arkadaşımın pc ile hiç alakası yok onu bahane edip kendime alasım var buna bide colorful igame ultra 5070 takacaksın çiçek gibi olur![]()
Baya iyiymiş, bian AMD sandım intelmiş yoksa büyük ihtimal alırdım fiyatı iyi
bundan sonra parça alırken acele etmicem gigabyte x870 gaming wifi 6 am5 aldım bunu görünce biraz pişman oldumBaya iyiymiş, bian AMD sandım intelmiş yoksa büyük ihtimal alırdım fiyatı iyi
bununla alakalı whatsapp destek hattından soru sordum firmaya. muhtemelen sabah cevap gelir. gelen cevaba gore buraya da guncelleme gecerim.Simdi farkettim bios flash tusu yok sanirim bu anakartta. 250k plus veya 270k plus takicak olsak nasil takicaz bilgisi olan varmi? Bu islemcileri kullanicak arkadaslar firmadan bios guncellemesi talep etsin bence.