🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Link salsana hocam
Amazonun kendisi 500 fazlasına sıfır satıyormuş zaten:(

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

öyle yapıyorlar zaten hocam. her ürün için geçerli değil tabi
O zaman normal desene, mükemmel yazıyorlar çizik-kir içinde geliyor, kullanılmış yazıyorlar sıfır kutu geliyor:)

Sana dediğim kulaklık gelmiş depoya hocam sen aldın herhalde kulaklığı değil mi ?

Hocam ben Nova Pro Wireless aldım 10 bine :D Teşekkür ederim yine de

Amazonun kendisi 500 fazlasına sıfır satıyormuş zaten:(

O zaman normal desene, mükemmel yazıyorlar çizik-kir içinde geliyor, kullanılmış yazıyorlar sıfır kutu geliyor:)

Ya 4000lik bir ürünü 2.el garantisiz depoda 3000e niye satıyorlar ki yapsalar 2500 felan anlamı olsa. Yüzdelik açıdan %25 bence çok az. Bana 2 sene garanti yerine amazon 1 sene güvence veriyor bi tek

Beyler şimdi burdan birisi bilerek amazondan sıfır 5080 alıp kutusunu açıp iade edip depoda beklese ve yenilenmiş olarak daha ucuza alsa nolur ? Böyle bir suistimal asla yapmam ama merak ettim

Sözüm söz ama farklı bir köle daha yapıyorum depo ile alakasız o bitsin sonra depo kölesine gelecek sıra.

Benim parayla hiçbir işim yok diyen tayfa alabilir yaklaşık 10k fiyat avantajı var.

Gerçi parayla işi olmayan biri neden depodan ürün alır o da ayrı konu.

Deponun kontrol etmediğini burdan anlayabilirsiniz iade eden kişi boğça gibi sararak bantlamış ben açmaya uğraşıcam bakalım ne çıkıcak içinden

O kadar yoruluyoruz biraz vitamin almamız lazım depodaşlar :D

1776902039193.webp

Geri