Yardım IPhone 16E alınır mı

balabanköfte

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
517
Arkadaşla 2 aylık Tr cihazı 16e için 32k ya anlaştık. Bunun yerine sıfır s25fe veya başka bi cihaz almak daha mı mantıklı olur. Telefonda fazla marka takıntım yok aylardır honor 400 pro almayı düşünüyodum ama fiyatları çok arttı. Benim için önemli olan stabil yazılımı, uzun yıllar gitmesi, ele kolay oturan ekran ve kamera

S25 FE tercih ederdim açıkçası 16e tasarım olarak eski olması hoş durmuyor.

hocam 5 mayısta hnr 600 sersinin lansmanı olacak bence bekleyebilrisiniz

S25 FE tercih ederdim açıkçası 16e tasarım olarak eski olması hoş durmuyor.
Benim için çok mühim değil eski tasarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam 5 mayısta hnr 600 sersinin lansmanı olacak bence bekleyebilrisiniz
Aklımda var beklemek ama 40k üstü bekleniyor 600pro. Düz modelide almak istemiyorum bilemiyorum

Benim için çok mühim değil eski tasarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aklımda var beklemek ama 40k üstü bekleniyor 600pro. Düz modelide almak istemiyorum bilemiyorum
fiyat beklentilerini hiç incelememiştim ama numara serilerinde agresif fiyatlarla giriyorlar

Arkadaşla 2 aylık Tr cihazı 16e için 32k ya anlaştık. Bunun yerine sıfır s25fe veya başka bi cihaz almak daha mı mantıklı olur. Telefonda fazla marka takıntım yok aylardır honor 400 pro almayı düşünüyodum ama fiyatları çok arttı. Benim için önemli olan stabil yazılımı, uzun yıllar gitmesi, ele kolay oturan ekran ve kamera
16e stabil ve uzun yıllar sana yeter

Honora da f/p amiral üretiyo dedik herifler 7proyu 6pro fiyatından getirmişti. Globalde aynı fiyata çıkmasına rağmen 8proyu 80kya getirdiler
amiral gemi serisinde giriş fiyatı pahalı oluyor maalesef hocam sonra düşüyor hm7 pro 52000 e falan düşmüştü

Uzun zamandır Android kullanıyorsan iosa gecmeni tavsiye ederim geçince farkı anlıyorsun zaten

16e yerine iphon istiyorsan onun parasına 15 14 pro veya pro max alabilirsin andorid alırsan daya iyi olur onun parasına

alınır 13 yerine tercih edilebilir. ama iphone bi süre sonra batarya konusunda hiç memnun etmiyor ama 16e modelinin güç rezervi de bir hayli yüksek. seçim sizin iphone kullanıp sevdiyseniz iphone devam edin derim, ama samsung daha mantıklı bir seçim olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri