onun icinde donusturucu var mi hocam ve link atabilir misin tr den satin alabilecegim3200 cl26 laptop ram kullanacağına ddr4 3600 cl16 kullan daha iyi hem de daha stabil olur
onun icinde donusturucu var mi hocam ve link atabilir misin tr den satin alabilecegim3200 cl26 laptop ram kullanacağına ddr4 3600 cl16 kullan daha iyi hem de daha stabil olur
Yok hocam tr de yok diyor ya arkadaş da kullanmaman daha iyi oluronun icinde donusturucu var mi hocam ve link atabilir misin tr den satin alabilecegim
Sistem ddr53200 cl26 laptop ram kullanacağına ddr4 3600 cl16 kullan daha iyi hem de daha stabil olur
Hâlâ hazırlanıyor dakargoya verildi mi acaba alanlardan
hocam jet-5689 olan modelinden alsaydınız 6000 mhz de bile kullanabilirdiniz sizin adaptör 5669 modeli sanırım o yzden 3200 vermişSistem ddr5oc yapıp stabilliği bozmak istemiyorum eksisini görmedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hâlâ hazırlanıyor da
En ucuzunu aldım laptop rami soğutucusu olsa oc yapıp 4800mhzlere çıkartım da gerek yok şu anhocam jet-5689 olan modelinden alsaydınız 6000 mhz de bile kullanabilirdiniz sizin adaptör 5669 modeli sanırım o yzden 3200 vermiş
anladım hocam bu arada ben bu sabah 2 tane almıştım kargoya verilmiş hepsijetEn ucuzunu aldım laptop rami soğutucusu olsa oc yapıp 4800mhzlere çıkartım da gerek yok şu an
kargoya verildi mi acaba alanlardan
Hepsijet üzerinden kargoya verdiler.bende aynısını yaparım diyerek aldım Denizli de olsam fiziksel mağazalarını basardım
Evet şimdi sms düştüHepsijet üzerinden kargoya verdiler.![]()
Hepsijet üzerinden kargoya verdiler.![]()
Benim ki erkenden gelirse hemen testlerini yapar atarım eğer sorunlu ürünse siz hepsijeti kullanarak paketi iptal edersiniz boşuna uğraşmazsınızanladım hocam bu arada ben bu sabah 2 tane almıştım kargoya verilmiş hepsijet
Benimki de dağıtımda hocam 2-3 saate gelir.Benim ki erkenden gelirse hemen testlerini yapar atarım eğer sorunlu ürünse siz hepsijeti kullanarak paketi iptal edersiniz boşuna uğraşmazsınız
bilgisayardan memnun musun kankaArkadaşlar bende erazer deputy p15 var rame ihtiyacım var uygun olur mu ?
Matlab çok zorluyor ramini 16 gb şuan hiç değişiklik yapmadım.
Ddr5 her laptopa uyarArkadaşlar bende erazer deputy p15 var rame ihtiyacım var uygun olur mu ?
Matlab çok zorluyor ramini 16 gb şuan hiç değişiklik yapmadım.