RTX 5050'Li ROG Mu RTX 5060'Lı Erazer Mı?

toros

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
415
İyi günler dilerim herkese bir kaç haftadır laptop arayışındayım birçok model araştırdım hala kararsızım.
https://www.teknosa.com/asus-rog-st...rtx5050-freedos-16-wuxga-165hz-p-100000062380 bu cihaz indirimlerle 49bine geliyor
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...-full-hd-gaming-laptop-fiyati,1130879722.html erazer da 46.500e satiliyor sırf markadan ötürü hem 2.500 fazla verip hemde daha düşük özellikler satın almak sizce ne kadar mantıklı? yorumlarinizi bekliyorum. rogun incelemesini de bulamadım youtubede

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
İyi günler dilerim herkese bir kaç haftadır laptop arayışındayım birçok model araştırdım hala kararsızım.
https://www.teknosa.com/asus-rog-st...rtx5050-freedos-16-wuxga-165hz-p-100000062380 bu cihaz indirimlerle 49bine geliyor
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...-full-hd-gaming-laptop-fiyati,1130879722.html erazer da 46.500e satiliyor sırf markadan ötürü hem 2.500 fazla verip hemde daha düşük özellikler satın almak sizce ne kadar mantıklı? yorumlarinizi bekliyorum. rogun incelemesini de bulamadım youtubede
Daha iyi işlemci
Çok daha iyi soğutma
Daha kaliteli kasa
Uzun vadede FPS düşmez / ısınmaz daha kalit
mesela hocam attigim erazer laptopdan mi bahsediyorsun
Daha iyi işlemci Çok daha iyi soğutmaDaha kaliteli kasa Uzun vadede FPS düşmez / ısınmaz
mesela hocam attigim erazer laptopdan mi bahsediyorsun
hocam sağlam bişey istiyorsan rog al hem işlemcisi daha iyi

Daha iyi işlemci
Çok daha iyi soğutma
Daha kaliteli kasa
Uzun vadede FPS düşmez / ısınmaz daha kalit

Daha iyi işlemci Çok daha iyi soğutmaDaha kaliteli kasa Uzun vadede FPS düşmez / ısınmaz

hocam sağlam bişey istiyorsan rog al hem işlemcisi daha iyi
cs2 oynuyorum cogunlukla onu da 4:3 de oynuyorum o yuzden benim icin islemci daha onemli ama bu attigim rogun hic incelemesini bulamadim

1776937514492.webp

ben kullanıyorum hocam i7 modelini memnunum ama rogun işlemcisi ve kasa kalitesi daha iyi, yinede ekran kartından kısmak şahsen bana mantıklı gelmezdi yine erazer alırdım. bugün yarın incelemesini yapacağım isterseniz takip edin fps değerlerine bakın incelememde ki ona göre karar verirsiniz

roglar f/p değil biraz lükse kaçıyor biz fp ci adamlarız

Alıntıyı görüntüle

ben kullanıyorum hocam i7 modelini memnunum ama rogun işlemcisi ve kasa kalitesi daha iyi, yinede ekran kartından kısmak şahsen bana mantıklı gelmezdi yine erazer alırdım. bugün yarın incelemesini yapacağım isterseniz takip edin fps değerlerine bakın incelememde ki ona göre karar verirsiniz
ayni model degil hocam ister istemez yine sorular cevaplanmaz kafamda

dediginiz markalara baktim hepde dediginiz ozelliklere 50nin altinda bisey bulamadim
Hocam rogta 54 bin. Ben onun fiyatını baz alarak söylüyorum. 50 bin altı 5060 li modeller kampanya ile denk geliyor da onların da işlemcileri tirt oluyor. 55 56 ya güzel 5060li ve güzel bir işlemcili model bulunur

Asus Tuf Gaming F16 FX608JM-RV079 i5 13450HX 16 GB 512 GB SSD RTX5060 16" Dos FHD+ Dizüstü Oyuncu Bilgisayarı 56.049,05 TL yerine 55.499 TL

roglar f/p değil biraz lükse kaçıyor biz fp ci adamlarız
haklisin hocam ama attigim model 49a dusuyor hala f/p degil ama alistigimiz rog fiyatlarina gore bana iyi geldi 5050 olsa bile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam rogta 54 bin. Ben onun fiyatını baz alarak söylüyorum. 50 bin altı 5060 li modeller kampanya ile denk geliyor da onların da işlemcileri tirt oluyor. 55 56 ya güzel 5060li ve güzel bir işlemcili model bulunur
49a geliyor hocam rog belirttim konunun basinda

ayni model degil hocam ister istemez yine sorular cevaplanmaz kafamda

5060'ın performansı açısından demi,ştim hocam işlemci olarak evet aynı değil ama sonuçta kasa kalitesinden garantisinden kullanıcı deneyimlerimden de bahsedeceğim size yine faydalı olacaktır inceleme. kendi cihazımı 52'ye almıştım ama trendyoldan söyleyeyim bakın isterseniz fiyatı artmadıysa tavsiye edebilirm ama kasa kalitesi olarak asus rog serisi başka elbette.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,868
Üyeler
192,821
Son üye
Reux
Geri