Hangi Sistemi Almalıyım?

Tokia

80+
Reaksiyon skoru
44
Arkadaşlar yeni bir sistem alacağım, öncelikle başka sistem önerisi yapacak olanlar için, sistemi taksitle alacağım için bu sistemlere yöneldim ve world kartım var, 9 ay, aylık 12k ödemeyi planlıyorum.
İlk sistem:
bu sistemde psuyu MSI 80plus gold ile değiştirip, soğutucuyu ise Corsair ile değiştirip almayı planlıyorum.

İkinci sistem:
işlemciyi 7 7800x3d ile, anakartı b840mb ile değiştirip almayı planlıyorum.

Gönlüm 5070ten yana ama PSU'su hiç güven vermiyor bilgisi olan yazıp aydınlatırsa çok iyi olur, PSU'su sıkıntılı değilse ikinci sistem hem daha ucuz olduğundan hemde 5070 olduğundan daha cazip geliyor şuanlık.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
100 vereceksen 5070 ti bak bence

Arkadaşlar yeni bir sistem alacağım, öncelikle başka sistem önerisi yapacak olanlar için, sistemi taksitle alacağım için bu sistemlere yöneldim ve world kartım var, 9 ay, aylık 12k ödemeyi planlıyorum.
İlk sistem:
bu sistemde psuyu MSI 80plus gold ile değiştirip, soğutucuyu ise Corsair ile değiştirip almayı planlıyorum.

İkinci sistem:
işlemciyi 7 7800x3d ile, anakartı b840mb ile değiştirip almayı planlıyorum.

Gönlüm 5070ten yana ama PSU'su hiç güven vermiyor bilgisi olan yazıp aydınlatırsa çok iyi olur, PSU'su sıkıntılı değilse ikinci sistem hem daha ucuz olduğundan hemde 5070 olduğundan daha cazip geliyor şuanlık.
Hocam bu fiyat ne allah için al şunu 9 taksit https://www.trendyol.com/game-garaj...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership
Aradaki 30k ya sistemin her şeyini yenilersin. SSD yetersiz geldiği yerde anakartla beraber 6 taksit şeklinde bulabilirsin internetten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Veya şunada bakabilirsin https://www.hepsiburada.com/game-ga...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız dikkatini çekiyorum 32 ram son attığım sistem.

Hocam bunuda gördüm ama bu kadar para verip AIGO kasa ve PSU almak mantıklı mı ki, ve bende world kart var world'e 6 ay taksit yapıyor.
Hocam aradaki farka eli yüzü düzgün bilindik bir güç kaynağı alamazmısın? Adam sana 100k ya 16 ram veriyor. OCYPUS güç kaynağı daha mı güvenilir

Hocam aradaki farka eli yüzü düzgün bilindik bir güç kaynağı alamazmısın? Adam sana 100k ya 16 ram veriyor. OCYPUS güç kaynağı daha mı güvenilir
Hocam ocypus'a dair bilgim yok o yüzden sordum zaten daha mı kötü AIGO'dan?

İkiside aynı derece leş. Kesinlikle değiştirilmeleri gerekir.
Direkt kasayı değişmektense PSU'yu değiştirmek istesem, kasa boyutuna göre vs. tam bilgim olmadığından dolayı hangi PSU'yu almam gerekir adam akıllı

Direkt kasayı değişmektense PSU'yu değiştirmek istesem, kasa boyutuna göre vs. tam bilgim olmadığından dolayı hangi PSU'yu almam gerekir adam akıllı
Hocam kasanın official sitesine baktım baya güzel kasaymış bu arada :) 240MM Psu destekliyor kafam kadar PSU sokabilirsin yani piyasadaki tüm güç kaynakları uyar

Hocam kasanın official sitesine baktım baya güzel kasaymış bu arada :) 240MM Psu destekliyor kafam kadar PSU sokabilirsin yani piyasadaki tüm güç kaynakları uyar
Hocam kasa güzelse değiştirmeye gerek var mı o anlamda mı güzel demek istediniz yoksa alan geniş herşeyle değişir anlamında mı

Geri