Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD WHITE Type-C Temalı LCD Ekran 3.723₺

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
kullanan var mı ?
Güzel ürün. Tavsiye ederim. İçinden çıkan kablo ile değil,Type-c to type-c kablo ile kullaniyorum.
Psu bölmesi altta olanlar da alabilir. Cam ile psu bölmesi arasına benim tam oturdu

Ekler

• 47092D5D-E002-4C7E-8CF7-0B06195A3111.webp
    47092D5D-E002-4C7E-8CF7-0B06195A3111.webp
    696.8 KB · Hit: 54
Su şekil takiliyor
hocam sizden zahmetli bi isteğim olacaktı. acaba bu radyatör borularına nasıl temas ediyor onun bir fotoğrafını geniş açıda atabilirmisiniz. bende almak istiyorum ama borular biraz kalın sizde nasıl gözüküyor merak ediyorum

hocam sizden zahmetli bi isteğim olacaktı. acaba bu radyatör borularına nasıl temas ediyor onun bir fotoğrafını geniş açıda atabilirmisiniz. bende almak istiyorum ama borular biraz kalın sizde nasıl gözüküyor merak ediyorum

Bi sekil hocam bende

Ekler

• image.webp
    image.webp
    935 KB · Hit: 41
alasım geldi ama sıvı soğutucuyu ekranlı almak da mantıklı geliyor anakartı aldım bilgisayar toplamaya öyle güzel şeyler çıkıyor ki kararsız kalıyorum hep 😅
Acelesi yoksa bekleyin belki tekrardan 2500 seviyelerine iner

Bi sekil hocam bende
sağolun hocam düşündüğüm gibi borulara temas ediyo. bişiler düşünmeye çalışıcam. en kötü arka en dibe falan yanaştırırm vs.
1776960921817.webp

bendeki borular bu şekilde. biraz gerginler fazla baskı uygulayamıyorum ama olma ihtimal var gibi duruyor.

Beyler PC kapatıp açınca ,TRCC yazılımındaki ayarlar sıfırlanıyor her seferinde görsel seçiyorum.Herkeste mi böyle yoksa bende mi bir gariplik var?

Bir şekilde yerleşir oraya sorun olmaz
İdefix kupon veriyo. Alsammı diye düşünüyorum. Bağlantı türü nasıl peki hocam. anakart usb port gereklımı yoksa usb tarzı bişi ile bağlanabiliyormu.

İdefix kupon veriyo. Alsammı diye düşünüyorum. Bağlantı türü nasıl peki hocam. anakart usb port gereklımı yoksa usb tarzı bişi ile bağlanabiliyormu.

Type C to type C ile bağladım ben direkt type C bağlantı portu var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler PC kapatıp açınca ,TRCC yazılımındaki ayarlar sıfırlanıyor her seferinde görsel seçiyorum.Herkeste mi böyle yoksa bende mi bir gariplik var?
Profil olarak kayıt ettiniz mi seçtiğiniz görseli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,478
Üyeler
193,056
Son üye
kaanox
Geri