Kosovar
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 906
Güzel bilgi beğendim.
Bilkom ve Aral distribütörü Razer in ama Amazon kendi çözüyor
Güzel bilgi beğendim.
Razer ürünlerinin hep puanları düşük oluyor bir tık. 4.5 yıldız üstü yoruma sahip ürünü yok gibi bir şey kronik sorunları var sanırım çoğu ürününde ya da benim bilmediğim başka bir şey var sanırım ?
razerden rgb mouse arıyorum. basilik v3 ve cobra pro kullandım ele uygun gelmedi beğenmedim..Razer in çoğu ürününü kullandım kullanmadığım ürünü yok denecek kadar azdir hepte sorun yasamisimdir bir şekilde
Servis işi cozmustur
Ama halen Razer ürünü almaktan vazgeçmedim
ucu uzasa alırdım ben evimde 30 senelik Grohe çalışan armatürler var banyoda mutfakta. zamanında almanyadan getirmişlerdiSıfırıyla aradaki fark %50 ama kim alır bilmiyorum.
GROHE Start Edge Eviye Bataryası | 360° Dönüş Açısı | Krom | 30529001 : Amazon.com.tr: Yapı Market
GROHE Start Edge Eviye Bataryası | 360° Dönüş Açısı | Krom | 30529001 : Amazon.com.tr: Yapı Marketamzn.eu
Alıntıyı görüntüle
Ahmet Yolunda büyük botçuymuş saygılar
Hepsi depo ürünü ve işin garibi çok düşük kar marjı ile satıyor.
ipadler 12.5 tan düşüyordu5080 60a geldi, 60k para bağlayıp 64e koymuş fiyat kötü değil de neden aldın 4k kar için onu anlayamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Satamiyor baksana 1 ay olmuş nerdeyse 5080 ilanı5080 60a geldi, 60k para bağlayıp 64e koymuş fiyat kötü değil de neden aldın 4k kar için onu anlayamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kaldı 11 aySatamiyor baksana 1 ay olmuş nerdeyse 5080 ilanı