Xpertronic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 820
ninjutso sora wireless kullanıyordum 45 47 gr arası galiba bunun ağırlığında fiyat performans kablosuz mouse önerisi yapar mısınız 2 tane alacağım kardeşimle bana
fp olsun 3 4 arasıBütçe ?
Kral geldiBütçe ?
kanka bu site harici amazon veya farklı siteden önerir misinHafifliğe öncelik verdim.
![]()
Scyrox V8 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Scyrox V6 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...wraithesports.com
![]()
ATK Blazing Sky F1 V2 Wireless Mouse
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
![]()
ATK Blazing Sky Ghost Karbon Fiber Wireless Mouse
Wraith i gören kaçıyor bu kadar korkunc mu yakanka bu site harici amazon veya farklı siteden önerir misin
yok aslında sıkıntısız gelirse ürünün hiçbir sorun yok arızalı bir şeye denk gelirsen sorun yaşıyorsun ben yaşamadım ama çok forumda gördüm yaşayan o yüzden o siteyi şuan kullanmak istemiyorumWraith i gören kaçıyor bu kadar korkunc mu ya
Müşteri temsilcisi berbat. Ayrıca müşteri seçiyolarmış diye de duydum.Wraith i gören kaçıyor bu kadar korkunc mu ya
Wraith i korumak için yazmiyorum ama kimin iyi ki ya hepsi birbirinden beterMüşteri temsilcisi berbat. Ayrıca müşteri seçiyolarmış diye de duydum.
İşte wraitihinki daha kötüymüşWraith i korumak için yazmiyorum ama kimin iyi ki ya hepsi birbirinden beter
Hocam bütçene göre istediğin özelliklerde mouselar maalesef bunların tekelinde.kanka bu site harici amazon veya farklı siteden önerir misin