Yardım Çamaşır kurutma makinesi ?

1caagri

80+
Reaksiyon skoru
42
Arkadaşlar merhaba ;
Hoover NDEH 10A2TSBE-17 10 kg Wi-Fi Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi
https://app.hb.biz/PXzHRromecAv bu üründen alan varmı memnun mu değerlendirmesi başarılı gözüküyor yorumlarınızı bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Bende Hover kullanıyorum 2 yıldır memnunum fiyat performans olarak tatmin edici hiç sorun çıkarmadı

Arkadaşlar merhaba ;
Hoover NDEH 10A2TSBE-17 10 kg Wi-Fi Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi
https://app.hb.biz/PXzHRromecAv bu üründen alan varmı memnun mu değerlendirmesi başarılı gözüküyor yorumlarınızı bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Hocam bence beyaz eşyalarda marka baya önemli minik sorunlarda olsa yaşanabiliyo ve bunu bilgili gibi bir şey olmadığımız için bilemiyoruz . Bir de link uygulamaya atıyo başka link atabilirsiniz

Bende Hover kullanıyorum 2 yıldır memnunum fiyat performans olarak tatmin edici hiç sorun çıkarmadı
Hocam bende almayı düşünüyorum ama kötü yorumları okudum kafam karıştı sormak istedim sağolun hocam yorumunuz için

Hocam ben de almayı düşünüyorum evdeki her şey yüzde yüz pamuk küçülecek mi bunlar şimdi

Doğru program ile kurutunca sorun olmuyor hurafe bu küçültüyor söylemleri

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Garanti sonrası en ufak arızada makine değişmeli fiyat çıkar heralde.

Aldım hocam hayırlısı olur umarım .

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yorumlarda her kafadan bir ses çıkmış açıkçası ama çoğunlukla yorumlar olumlu yöndeydi bende aldım artık .
Hayırlı olsun hocam
Gule güle kullanın süper konfor genel olarak kurutucu olayi

öncelikle hayırlısı olsun bu markayı bende iş yerindeki abilerim kullanıyor idi onlar memnun du bende aldım sadece ben ilk aldığımda ısı pompası bozuk geldi 😂 bizde daha önce kurıtma vs kullanmadığımız için 1-2 sefer deneme sonrası bozuk olduğunu anladık 😂😂😂 ama servisi ile hiç sıkıntımız olmadı pompasını değiştirdiler sıkıntısız kullanıyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,274
Üyeler
192,986
Son üye
Monitöravcisi
Geri