hesabının çalındığını belirt anlat sana bi form atacaklar ilk eposta işte harcama yapılan kart girilen cd key varsa onu falan sorcaklar doğruca doldurursan hesabı geri veriyorlar bide oyun satın alım faturalarını eklersin.Steam hesabım çalındı mail adresi değiştirildi hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Steam destekten denediğim zaman ise mail adresinizin şifresini sıfırlayın diyor.
2 faktörlü doğrulamayıda geçiyorlar reis, işin çok içinde değilim ama adamlar markete ürün sat diye koyduğun zaman telefona doğrulama geliyor ya? onu bile onay veriyorlar anlamadım bu işi2 faktörlü doğrulamanızı neden acmıyorsunuz ama artık o hesabı zor alırsınız..
Kardeşim sen onay vermediğin sürece onu aşamazlar sen bazı seyleri göz ardı ediyorsun tüm sorun bu2 faktörlü doğrulamayıda geçiyorlar reis, işin çok içinde değilim ama adamlar markete ürün sat diye koyduğun zaman telefona doğrulama geliyor ya? onu bile onay veriyorlar anlamadım bu işi![]()
Aşarlar, cookie çalıyorlar artık. O tarz hacklerde hiçbir 2FA işe yaramıyor tıpkı senin bilgisayarınmış gibi bağlanıyorlar.Kardeşim sen onay vermediğin sürece onu aşamazlar sen bazı seyleri göz ardı ediyorsun tüm sorun bu
tamam aştılar diyelim ben kendi bilgisayarımdan bile hesaplarıma giriş yaptıgımda mesaj geliyor telefonuma bildirimini alıyorum anında ona göre önlemimi alıyorum ne yaparlarsa yapsınlar anında hesabımı geri alıyorum o işler öyle kolay degil artık..Aşarlar, cookie çalıyorlar artık. O tarz hacklerde hiçbir 2FA işe yaramıyor tıpkı senin bilgisayarınmış gibi bağlanıyorlar.
cookieleri 4 yil oncede caliyorlar di , security key alin gecin , takasda ki 2. dogrulamada sadece sahte skin gosteriyorlar onun disinda da onuda baska birisi onaylayamaz.Aşarlar, cookie çalıyorlar artık. O tarz hacklerde hiçbir 2FA işe yaramıyor tıpkı senin bilgisayarınmış gibi bağlanıyorlar.
bende de var 2 factor auth gece 3'te yine giriş yapmışlar chicago'dan2 faktörlü doğrulamanızı neden acmıyorsunuz ama artık o hesabı zor alırsınız..
Ben onay vermedim, göz ardı ettiğim hiç bir şey de yok. Teknoloji geliştikçe işlerde daha zorlaşmıyor daha yeni yollar çıkıyor veya "işler" kolaylaşıyor. Tabi bende tamamen haklı sayılmam, o sıra anakartı bozmuştum, kardeşimin bilgisayarını kullanmıştım biraz, kardeşim de crack fln yaptığı için embesilin PCsine hergün gidiyorlarKardeşim sen onay vermediğin sürece onu aşamazlar sen bazı seyleri göz ardı ediyorsun tüm sorun bu
Merhaba, zamanında benimde steam hesabım çalınmıştı. bende bu durumu steame detaylıca açıkladım, steamden yaptığım satın alımları ne kadara aldığım, ne zaman aldığım, hangi kartla aldığımı yazmıştım. bana belirli süreliğine hesabı açıp şifremi ve epostamı değiştirtmişlerdi. şuan süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama denemekte fayda var.Steam hesabım çalındı mail adresi değiştirildi hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Steam destekten denediğim zaman ise mail adresinizin şifresini sıfırlayın diyor.
ee yine sizlik bir durum dur dur yere gelip şifrenizi çalmaay calışanlar yok..Ben onay vermedim, göz ardı ettiğim hiç bir şey de yok. Teknoloji geliştikçe işlerde daha zorlaşmıyor daha yeni yollar çıkıyor veya "işler" kolaylaşıyor. Tabi bende tamamen haklı sayılmam, o sıra anakartı bozmuştum, kardeşimin bilgisayarını kullanmıştım biraz, kardeşim de crack fln yaptığı için embesilin PCsine hergün gidiyorlarbenim şifremi de görmüş girmişler. Ancak hala harhangi bir bildirim gelmedi, şansa tuvalette telefonla surf yaparken şu oyun indirimlerine bakayım diye girdim gördüm, yarıda kestim
ama 10 dolar gitti, o sıranın kuruyla 230 lira civarı fln, Steam Guard'a pek arkanızı dayamayın derim. Kardeşimin soyulma geçmişine göre en sağlam yol e-posta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Note; ben sırf hesap çalmadan bahsetmiyorum, hesap geri alınır ama cüzdan da para varsa o gider. O da koyuyor insana.