xthepatates
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 423
Aktif olarak 2 aydır kullanmaktayım, genel olarak tavsiye ederim. Ben 6700tl ye aldım pf 4 taksit olması lazım, 1 adet sağ üstte ölü piksel çıktı ama göz ününde olmadığı ve rekabetçi oyunlarda üst karakter tablosuna denk geldiği için iade etmedim, inanılmaz derecede ips glow var ama oyunlarda vb normal kıllanımda belli etmiyor ama asla film vb izlenmez, doğru ayarları yaptığında çok az ghosting oluyor kabul edilebilcek düzeyde ancak önceki lg24gn60r-b 144hz monitörüme göre ghosting bir tık fazla geldi gözüme, ilk aldığında renk ayarları dünyanın en kötü monitörüymüş gibi gelecek ama 1-2 ufak ayarla çok güzel oluyor ilk geldiğinde aşırı soluk geliyor, nbf80 ile kullanmanı tavsiye etmem çünkü rekabetçi ani mouse hareketleriyle sağa sola titriyor ve bunun sertlik ayarı yok, eğer ki fps in 300 altına arada bir düşüyorsa bile asla almanı tavsiye etmem, monitörün response time ını çok açarsan tersine ghosting başlıyor orta ayar en iyisi. Aklına takılan bişey varsa sorabilirsin.aoc 25g4sxu modelini de alabilirim