firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,358
valla bendeki bu 4k monitör cok iyi matı glossyden ben anlamam bu 2k oledlerden cok daha iyimat mat glossy görüncede mat olede kötü deniyormuş
valla bendeki bu 4k monitör cok iyi matı glossyden ben anlamam bu 2k oledlerden cok daha iyimat mat glossy görüncede mat olede kötü deniyormuş
icat çıkarma ya 2k aldık işte tamamvalla bendeki bu 4k monitör cok iyi matı glossyden ben anlamam bu 2k oledlerden cok daha iyi
gigabyte olanı bilmiyom bu arada onu da satcam ben acmadan direkt. Ama bu samsungun 2ksından 4ksı cok daha iyi cok sevdim ben 25kdan öneririmicat çıkarma ya 2k aldık işte tamam![]()
bir kontrol etseydin ya sorun varsagigabyte olanı bilmiyom bu arada onu da satcam ben acmadan direkt. Ama bu samsungun 2ksından 4ksı cok daha iyi cok sevdim ben 25kdan öneririm![]()
açık satmak zor olmaz mıbir kontrol etseydin ya sorun varsa
ölü piksel çıkarsa ne edecen biran önce sat ki adamın yanında test edin bariaçık satmak zor olmaz mı
Yalan olmasın ben yaptım hocam öğrenci adamız yemek parası çıkıyor ama buna harcadığın zamanla gidip bir yerde çalışsan daha mantıklı.Beyler aranızda amazon depodan alıp satış yapan var mı ekmek yediriyor muaidat fatura parası mı çıkarsam diyorum aslında ama hakka da girmiş oluruz millet emek verip bekliyor empati kurunca
Hocam yapılır da ek gelir olur anca, bir iş modeli kesinlikle olmaz. 2-3 kere aldığım ürünleri satmıştım ben.Beyler aranızda amazon depodan alıp satış yapan var mı ekmek yediriyor muaidat fatura parası mı çıkarsam diyorum aslında ama hakka da girmiş oluruz millet emek verip bekliyor empati kurunca
Hayır.Arkadaşlar işlemci arayışındayım depoda satılıyor mu işlemciler am5
Satılıyor hocam ama çok uygun fiyata geldiğini hiç görmedim.Hocam yapılır da ek gelir olur anca, bir iş modeli kesinlikle olmaz. 2-3 kere aldığım ürünleri satmıştım ben.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayır.