🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ben valla depodan XG27ACS aldıydım 6.6kya sonra dedim gerek yok oledde kalayim satmaya karar verdim iade yerine. Satarken tam ortada 1 adet ölü piksel çıktı ama alıcı aşırı anlayışlı biri çıktı sorun etmemişti. Benim tavsiyem açmadan sat kumar ama değer.

Beyler aranızda amazon depodan alıp satış yapan var mı ekmek yediriyor mu :D aidat fatura parası mı çıkarsam diyorum aslında ama hakka da girmiş oluruz millet emek verip bekliyor empati kurunca

Beyler aranızda amazon depodan alıp satış yapan var mı ekmek yediriyor mu :D aidat fatura parası mı çıkarsam diyorum aslında ama hakka da girmiş oluruz millet emek verip bekliyor empati kurunca
Yalan olmasın ben yaptım hocam öğrenci adamız yemek parası çıkıyor ama buna harcadığın zamanla gidip bir yerde çalışsan daha mantıklı.

Hocam yapılır da ek gelir olur anca, bir iş modeli kesinlikle olmaz. 2-3 kere aldığım ürünleri satmıştım ben.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar işlemci arayışındayım depoda satılıyor mu işlemciler am5
Hayır.

Hocam yapılır da ek gelir olur anca, bir iş modeli kesinlikle olmaz. 2-3 kere aldığım ürünleri satmıştım ben.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır.
Satılıyor hocam ama çok uygun fiyata geldiğini hiç görmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,167
Üyeler
192,909
Son üye
Satelliteq
Geri