ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

Az önce 22k'lık bir alışveriş yaptım sanal kart ile. İlk kez başvuran ve Parafly'lı olana 5k puan kampanyasındaki sayaç ilerledi. Ama vatan kampanyasında herhangi bir sayaç yok. Olup olmadığıyla ilgili bir bilgi de yok. Bakacağız neler olacak.

Az önce 22k'lık bir alışveriş yaptım sanal kart ile. İlk kez başvuran ve Parafly'lı olana 5k puan kampanyasındaki sayaç ilerledi. Ama vatan kampanyasında herhangi bir sayaç yok. Olup olmadığıyla ilgili bir bilgi de yok. Bakacağız neler olacak.
Bana kart bile vermediler 😂

Üzdü, Hocam vatandan 5k₺ gelmezse haber eder misiniz ona göre konuyu kapatiyim o zaman

Üzdü, Hocam vatandan 5k₺ gelmezse haber eder misiniz ona göre konuyu kapatiyim o zaman
Valla puan yansıtılışı 3 Haziran diyor o tarihe kadar beklemek lazım. Ama pzt bi müşteri hizmetlerini ararım kampanyaya katılım durumumu görebiliyor musunuz vs. sorarım.

Valla puan yansıtılışı 3 Haziran diyor o tarihe kadar beklemek lazım. Ama pzt bi müşteri hizmetlerini ararım kampanyaya katılım durumumu görebiliyor musunuz vs. sorarım.
Geç olsunda tek, hadi inşallah yansır 🙏🏽

Arkadaslar, bu 2 kampanya haricinde elektronik alısverisinize 2.500 parafpara kampanyasına da katılmıstım. tek bir vatan bilgisayardan 50kya 5070ti alisverisimde şu anda harcamam provizyondan düşer düşmez, 5.000 tl parafly platinum paraf para kampanyasından + beyaz eşya ve elektronik kampanyasından 20-75.000 arasında oldugu icin 1.000 tl + %1 de yapılan her harcamaya parafpara verdigi icin toplamda 6.000 küsür paraf para yattı. vatan kampanyası haziranda gelecegi için o henüz beklemede ancak bundan şunu anlayabiliriz ki kampanyalar BİRLEŞİYOR.

Ayrıca kartı teslim almadan sanal kart oluşturarak da vakit kaybetmeden alışveriş yapabilirsiniz ben sanal karttan aldım.

Arkadaslar, bu 2 kampanya haricinde elektronik alısverisinize 2.500 parafpara kampanyasına da katılmıstım. tek bir vatan bilgisayardan 50kya 5070ti alisverisimde şu anda harcamam provizyondan düşer düşmez, 5.000 tl parafly platinum paraf para kampanyasından + beyaz eşya ve elektronik kampanyasından 20-75.000 arasında oldugu icin 1.000 tl + %1 de yapılan her harcamaya parafpara verdigi icin toplamda 6.000 küsür paraf para yattı. vatan kampanyası haziranda gelecegi için o henüz beklemede ancak bundan şunu anlayabiliriz ki kampanyalar BİRLEŞİYOR.

Ayrıca kartı teslim almadan sanal kart oluşturarak da vakit kaybetmeden alışveriş yapabilirsiniz ben sanal karttan aldım.
Yapılan bu harcamalardan sonra puanlar nerede ve nasıl kullanılabiliyor hocam ?

Aynen hocam kampanyalar birleşiyor tek vatan muallakta kalıyor oda hemen yatmadigi için, örneğin bende ilk parafly karta 5k₺ puan kazanirken, seçili e-ticaret alışverişlerinde 2.5k₺ üzerine 200₺ parapuandan 10 harcamaya ekstra 2k₺ puan verdi. Yani toplamda 25k₺ harcamaya 7k₺ kazanmış olmuştum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yapılan bu harcamalardan sonra puanlar nerede ve nasıl kullanılabiliyor hocam ?
Halkposun olduğu anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabiliyor hocam, akaryakitta, n11de, Carrefour, Bim vs gibi yerlerde

Paraf kartım vardı yeni almıştım başka bir alışveriş için. Vatan olayını görnce parafly platinum da aldım. Fakat ilk alışveriş demesine rağmen katılım olmuyor. Kampanyalarda sadece 25 bin tl lik yer görüzüküyor ama ilk alışveriş olayı görünmüyordu. 3404 e VTN yazarak mesaj attımKampanya giriş kriterlerini sağlayamıyormuşuz. Öyle mesaj geldi. Varsa 10 k yapabilen açıklasın lütfen.

Az öncede mh lerini aradım,
parafly karta öyle bir kampanya yok dedi. Sonra sizin paraf kartınızda var ondan olmayabilir dedi. Yahu işlerine gelince bunlar ayrı kart oluyor işlerine gelince tek kart. Garip valla.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,088
Üyeler
192,875
Son üye
mehmetali52
Geri