Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

.

Ayrıca önermen yine hatalı. Bir işlemci 3d vcache'e sahip olursa boost frekansı kısık termal eşiği düşük olur. V cache'in doğası bu belleğin kararlı çalışması için Serin olması lazım. 9800x3d vs 9700x kıyaslandığında da 9700x bariz daha uygun render için.

7 serisi olması x3d işlemci olması onu çok daha uzaklaştırıyor render gibi ağır yüklerin altındaki performanstan
Reis yanlış bigli vermek istemem. Troll değilim.

Son düzenleme:
9800x3d vs 9700x kıyaslandığında da 9700x bariz daha uygun render için.
Şimdi daha iyi anladım. 9600x ile 7500x3d - x3d x kıyasını üst seviyelerde yaptınız. Teşekkürler. Ama raporlamanız hoş olmamış. :(

Satın alma konularında tartışmayı doğru bulmuyorum dmin açık olsaydı ordan yazacaktım.
Tamam açayım dmi o zaman :D

@AMYG mesaj atmayı dener misin hocam? Açılmış olması lazım şuan. Teyit edim.

Tamam teyit edildi hocam. Açılmış teşekkürler.

Son düzenleme:
hocam tavsiye ettiğiniz başka özelleştirme var mı
@Gabenin yaveri
Kısaca hocam işlemciyi de doğru yazarak baştan yazıyorum. En önemli sırasıyla

1- Ramleri patriot viper yapın.
2- İşlemciyi 800 tl fazla vererek 7 7700 yapın. Çünkü çekirdek sayısı daha fazla 9600x 6t/12t 7 770 8t/16t ye sahip.
Biliyorsunuz ki render için işlemcide en önemli şey çekirdek sayısı.
3-1-Ssd yi Kioxia yapabilirsiniz. 2 sağındakini yazma hızı çok daha fazla.
4-Colorful battle ax b650m plus v14 ddr5 i seçebilirsiniz. Keyfi

Sonuç olarak 1 kesin yapılmalı.
2 yapılırsa çok iyi olur.
3 yapılırsa iyi olur.
4 de eh yani sorduğunuz için yazdım.

Dün akşam 7759TL'ye Blackshark V2 Pro RZ04-04530200-R3M1 7.1 Surround Mikrofonlu Beyaz Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık aldım. Fiyatına değer diye anladım ama yine de bir kararsızlığım var. Eğer ki deümez derseniz veya o fiyata daha iyi kulaklık alımır derseniz iptal verebilirim. Kulaklıktan anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Değer değmez sorusunun cevabı sende ama performans olarak güzel yorumlar gördüm, görüntü olarak da yorum yapmaya bile gerek yok kart ortada. Hayırlı uğurlu olsun
Teşekkür ederim hocam. Bir de şu pragmata hediyesini nasıl alacağımı bulabilsem keşke bilgisi olan vardır mutlaka diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dün akşam 7759TL'ye Blackshark V2 Pro RZ04-04530200-R3M1 7.1 Surround Mikrofonlu Beyaz Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık aldım. Fiyatına değer diye anladım ama yine de bir kararsızlığım var. Eğer ki deümez derseniz veya o fiyata daha iyi kulaklık alımır derseniz iptal verebilirim. Kulaklıktan anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Hocam Cs gibi oyunlarda ses kasacaksanız eğer HyperX Cloud 3 S öneriyorlar. Şahsen ben de bakıyorum. Eğer düşünürseniz bir araştırın derim.

Değer bence hocam. 600tl ucuza almışsınız. Kulaklık kaliteli. Ancak o fiyata daha iyisi varsa onu bilmiyorum.

Teşekkür ederim hocam. Bir de şu pragmata hediyesini nasıl alacağımı bulabilsem keşke bilgisi olan vardır mutlaka diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Cs gibi oyunlarda ses kasacaksanız eğer HyperX Cloud 3 S öneriyorlar. Şahsen ben de bakıyorum. Eğer düşünürseniz bir araştırın derim.

Blackshark v2 daha iyi diye biliyorum ben ama çokta emin değilim.

Değer bence hocam. 600tl ucuza almışsınız. Kulaklık kaliteli. Ancak o fiyata daha iyisi varsa onu bilmiyorum.
Valla internette 9k altına görememiştim Mediamarkt çekmiş 8199TL'ye.

Blackshark v2 daha iyi diye biliyorum ben ama çokta emin değilim.

Valla internette 9k altına görememiştim Mediamarkt çekmiş 8199TL'ye.
Ya hocam o kadar farklarını bilmiyorum. Sadece fiyatları bandında iyi kulaklıklar. Yani onu satıp bunu al diye net bir şey diyemicem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,301
Üyeler
192,998
Son üye
enesaltintaa
Geri