Çözüldü✓ AOC Q27G4ZR 2k 240hz olmuyor?

Ö.F.Ö

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,518
az önce teslim aldım, 240 hz'e çekince 1080p'ye düşüyor, 2k'ya alınca 60 hz'ye düşüyor. DP Kablosu ile bağlı

Çözüldü: Kutunun içinden çıkan DP kablosu 2k 240 hz desteklemiyormuş, onun yerine kendi elimde bulunan Ugreen 8K 60 hz destekleyen kablo kullandım ve sorunum çözüldü.

Son düzenleme:
evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Allah Allah ben alamıyorum, ugulamasını indireyim bir de.
amd yazılımından mı 240hz e çekiyorsun amd ayarlar ekran dan bir ekran görüntüsü atabilir misin

Hocam DP kablosu kaliteli mi nasıl bir şey bazen kablodan dolayı da olabiliyor.

amd yazılımından mı 240hz e çekiyorsun amd ayarlar ekran dan bir ekran görüntüsü atabilir misin
hayır hocam direkt windowsun kendi görüntü ayarları kısmından deniyorum, amd'den nasıl yapılıyor bilmiyorum. Ayrıca monitörün sürücü kısmına girdim ve sürücü tarihi 2006 diyor.
1777112275809.webp

Dümdüz kablo gibi duruyor, bir de bendeki ugreen 8k 60hz ile deneyeyim hocam.

hayır hocam direkt windowsun kendi görüntü ayarları kısmından deniyorum, amd'den nasıl yapılıyor bilmiyorum. Ayrıca monitörün sürücü kısmına girdim ve sürücü tarihi 2006 diyor.
Alıntıyı görüntüle

benim dediğim yerden bir ekran görüntüsü atar mısın AMD yazılımı ayarlar ekran

monitörle beraber gelmiş hocam onu eledik :D

Valla hocam bazen monitörlerin yanında gelen kablolar güven vermiyor :D

Alıntıyı görüntüle

Deneyin hocam

Valla hocam bazen monitörlerin yanında gelen kablolar güven vermiyor :D

Deneyin hocam
Tamamdır dostlar, DP kablosundan kaynaklıymış, kendi kablom ile kullanınca 2k 240 HZ'ye alabildim. Ama neden böyle bi saçmalık yapmışlar anlayamadım, kutu içinde 1 DP kablosu 1'de HDMI kablosu göndermişlerdi, araştırınca 2k 240 HZ'yi DP kablosu ile alabildiğimizi gördüm. Şikayet mi etsem ne yapsam? Sizleri de meşgul ettim kusura bakmayın.:)

Tamamdır dostlar, DP kablosundan kaynaklıymış, kendi kablom ile kullanınca 2k 240 HZ'ye alabildim. Ama neden böyle bi saçmalık yapmışlar anlayamadım, kutu içinde 1 DP kablosu 1'de HDMI kablosu göndermişlerdi, araştırınca 2k 240 HZ'yi DP kablosu ile alabildiğimizi gördüm. Şikayet mi etsem ne yapsam? Sizleri de meşgul ettim kusura bakmayın.:)
Ya işte ben dedim hocam monitörlerin yanında gelen DP kablolarına bazen güvenmek hata oluyor :D

Geri