ekran kartın nedir.az önce teslim aldım, 240 hz'e çekince 1080p'ye düşüyor, 2k'ya alınca 60 hz'ye düşüyor. DP Kablosu ile bağlı
kablo monitörle beraber mi geldi ?rx 6600, ekran kartından kaynaklı mı![]()
Aynı modeli kullanıyorum 2 k da 240 hz sıkıntısız alıyorum dp ile bağlıaz önce teslim aldım, 240 hz'e çekince 1080p'ye düşüyor, 2k'ya alınca 60 hz'ye düşüyor. DP Kablosu ile bağlı
evetkablo monitörle beraber mi geldi ?
Allah Allah ben alamıyorum, ugulamasını indireyim bir de.Aynı modeli kullanıyorum 2 k da 240 hz sıkıntısız alıyorum dp ile bağlı
amd yazılımından mı 240hz e çekiyorsun amd ayarlar ekran dan bir ekran görüntüsü atabilir misinevet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Allah Allah ben alamıyorum, ugulamasını indireyim bir de.
hayır hocam direkt windowsun kendi görüntü ayarları kısmından deniyorum, amd'den nasıl yapılıyor bilmiyorum. Ayrıca monitörün sürücü kısmına girdim ve sürücü tarihi 2006 diyor.amd yazılımından mı 240hz e çekiyorsun amd ayarlar ekran dan bir ekran görüntüsü atabilir misin
Dümdüz kablo gibi duruyor, bir de bendeki ugreen 8k 60hz ile deneyeyim hocam.Hocam DP kablosu kaliteli mi nasıl bir şey bazen kablodan dolayı da olabiliyor.
benim dediğim yerden bir ekran görüntüsü atar mısın AMD yazılımı ayarlar ekranhayır hocam direkt windowsun kendi görüntü ayarları kısmından deniyorum, amd'den nasıl yapılıyor bilmiyorum. Ayrıca monitörün sürücü kısmına girdim ve sürücü tarihi 2006 diyor.
Alıntıyı görüntüle
Dümdüz kablo gibi duruyor, bir de bendeki ugreen 8k 60hz ile deneyeyim hocam.
monitörle beraber gelmiş hocam onu eledikHocam DP kablosu kaliteli mi nasıl bir şey bazen kablodan dolayı da olabiliyor.
Valla hocam bazen monitörlerin yanında gelen kablolar güven vermiyorbenim dediğim yerden bir ekran görüntüsü atar mısın AMD yazılımı ayarlar ekran
monitörle beraber gelmiş hocam onu eledik![]()
Deneyin hocamhayır hocam direkt windowsun kendi görüntü ayarları kısmından deniyorum, amd'den nasıl yapılıyor bilmiyorum. Ayrıca monitörün sürücü kısmına girdim ve sürücü tarihi 2006 diyor.
Alıntıyı görüntüle
Dümdüz kablo gibi duruyor, bir de bendeki ugreen 8k 60hz ile deneyeyim hocam.
benim dediğim yerden bir ekran görüntüsü atar mısın AMD yazılımı ayarlar ekran
monitörle beraber gelmiş hocam onu eledik![]()
Tamamdır dostlar, DP kablosundan kaynaklıymış, kendi kablom ile kullanınca 2k 240 HZ'ye alabildim. Ama neden böyle bi saçmalık yapmışlar anlayamadım, kutu içinde 1 DP kablosu 1'de HDMI kablosu göndermişlerdi, araştırınca 2k 240 HZ'yi DP kablosu ile alabildiğimizi gördüm. Şikayet mi etsem ne yapsam? Sizleri de meşgul ettim kusura bakmayın.Valla hocam bazen monitörlerin yanında gelen kablolar güven vermiyor
Deneyin hocam
Ya işte ben dedim hocam monitörlerin yanında gelen DP kablolarına bazen güvenmek hata oluyorTamamdır dostlar, DP kablosundan kaynaklıymış, kendi kablom ile kullanınca 2k 240 HZ'ye alabildim. Ama neden böyle bi saçmalık yapmışlar anlayamadım, kutu içinde 1 DP kablosu 1'de HDMI kablosu göndermişlerdi, araştırınca 2k 240 HZ'yi DP kablosu ile alabildiğimizi gördüm. Şikayet mi etsem ne yapsam? Sizleri de meşgul ettim kusura bakmayın.![]()