🟢5G Kampanyası Hotspot Engeli Aşma

KaptanMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,679
Sa,
Beyler bilgisayara mobil veriyi paylaşayım dedim ama Turkcell 5G kampanyasındaki hediye internet paylaşılmıyormuş hotspot engeli varmış bende basit bir teknik bilgi ile engeli aştım ve O hediye interneti bilgisayarla paylaşmak isteyenler için bu konuyu açtım

CMD'yi Yönetici Olarak çalıştırın ve şu kodu yapıştırıp Enter'layın:

netsh int ipv4 set glob defaultcurhoplimit=65

Çalışma Mantığını merak edenler için:
Normalde Windows 128 TTL, telefonlar (Android/iPhone) ise 64 TTL kullanır. İnternet paylaştığınızda pc’den telefona gittiğinde bu değer 1 azalır. Windows'tan çıkan paket telefona uğrayıp 127 olarak operatöre gidince, operatör "bu bilgisayar" diyerek paylaşımı kısıtlar. Bu kodla bilgisayarın TTL değerini 65 yapıyoruz, telefona ulaştığında 64 TTL oluyor ve Turkcell paketin doğrudan telefondan geldiğini sanıp hediye interneti kullandırıyor.

Not :
-Herhangi bir hız düşmesi veya sorun yaratmaz. Yani hiç bir dezavantajı yok

Sa,
Beyler bilgisayara mobil veriyi paylaşayım dedim ama Turkcell 5G kampanyasındaki hediye internet paylaşılmıyormuş hotspot engeli varmış bende basit bir teknik bilgi ile engeli aştım ve O hediye interneti bilgisayarla paylaşmak isteyenler için bu konuyu açtım

CMD'yi Yönetici Olarak çalıştırın ve şu kodu yapıştırıp Enter'layın:

netsh int ipv4 set glob defaultcurhoplimit=65

Çalışma Mantığını merak edenler için:
Normalde Windows 128 TTL, telefonlar (Android/iPhone) ise 64 TTL kullanır. İnternet paylaştığınızda pc’den telefona gittiğinde bu değer 1 azalır. Windows'tan çıkan paket telefona uğrayıp 127 olarak operatöre gidince, operatör "bu bilgisayar" diyerek paylaşımı kısıtlar. Bu kodla bilgisayarın TTL değerini 65 yapıyoruz, telefona ulaştığında 64 TTL oluyor ve Turkcell paketin doğrudan telefondan geldiğini sanıp hediye interneti kullandırıyor.

Not :
-Herhangi bir hız düşmesi veya sorun yaratmaz. Yani hiç bir dezavantajı yok
Hocam telefondan telefona veya tablete olan engeli nasıl aşarız?

Hocam telefondan telefona veya tablete olan engeli nasıl aşarız?
Onun için Root gerek hocam Google Android’te dosyalara erişmenize izin vermez

( Aslında Root olmadan NetShare gibi app’ler hotspot yerine telefonda direk sanal ağ kuruyor router gibi gösteriyor ve Bu sayede hotspot engeli ve kısıtlamaları aşılabiliyor ama kesin işe yarar mı bilmiyorum)

O’nun TTL ile alakası yok hocam

Ama evet yapmanın yöntemleri var
Var diye biliyorum hocam arkadaş eğer şeyi sormuşsa Sosyal medyayı pc'de kullanmayı.Ha sosyal medyayı normal kullanmada evet alakası yok.Çünkü bana da 4gb YT çıkınca hotspot kullanamıyorsun TT'de(Türkcell kullandırtıyor)

Var diye biliyorum hocam arkadaş eğer şeyi sormuşsa Sosyal medyayı pc'de kullanmayı.Ha sosyal medyayı normal kullanmada evet alakası yok.Çünkü bana da 4gb YT çıkınca hotspot kullanamıyorsun TT'de(Türkcell kullandırtıyor)

Hocam TTL Hotspot engelini ve sınırlamalarını aşmak için yani instagram,Youtube paketini vs. Normal paket gibi kullanmanızı sağlamaz

Ayrıca İSS’lerin kullandığı DPİ ne olduğunu biliyor musunuz ?
Geçen her veri paketinin içeriğine bakıyor bu oyun paketi mi müzik paketimi instagram’dan helen video paketi mi veya indirme paketi mi vs. Diye

Yani TTL ile alakası yok ama evet aşmanın yöntemleri var

Hocam TTL Hotspot engelini ve sınırlamalarını aşmak için yani instagram,Youtube paketini vs. Normal paket gibi kullanmanızı sağlamaz

Ayrıca İSS’lerin kullandığı DPİ ne olduğunu biliyor musunuz ?
Geçen her veri paketinin içeriğine bakıyor bu oyun paketi mi müzik paketimi instagram’dan helen video paketi mi veya indirme paketi mi vs. Diye

Yani TTL ile alakası yok ama evet aşmanın yöntemleri var
Hocam sanırım aynı şeyi söylüyoruz.Dediğim gibi evet sosyal medyayı normal kullanamassın ama hotspotu kaldırıp sosyal medya kullanırsın.

Örneğin sınırsız YouTube var ama hotspot açıp bilgisayardan YouTube girersem kendi internetimden yiyor bunu nasıl aşabiliriz

Örneğin sınırsız YouTube var ama hotspot açıp bilgisayardan YouTube girersem kendi internetimden yiyor bunu nasıl aşabiliriz
He o zaman Bu yöntem muhtemelen işe yarar hocam cmd yönetici olarak çalıştırıp yukarda verdiğim kodu yapıştırın sonra youtube girin çalışamsı lazım

Android tvde nasıl yapabilirim hocam?

Geri