IMEI atılmış Xiaomi telefona format atılır mı?

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,575
Xiaomi Mi 11T telefonum var IMEI atıldı yurt dışı olduğu için senelerdir böyle kullanıyorum ne uyarı verdi nede güncelledim, şuan ise içi inanılmaz pis kirli rezil halde 5 MB yer bile bile yok telefonda temiz bir kurulum yapmak istiyorum fabrika ayarlarına sıfırlarsam eğer kapanır mı?

Xiaomi Mi 11T telefonum var IMEI atıldı yurt dışı olduğu için senelerdir böyle kullanıyorum ne uyarı verdi nede güncelledim, şuan ise içi inanılmaz pis kirli rezil halde 5 MB yer bile bile yok telefonda temiz bir kurulum yapmak istiyorum fabrika ayarlarına sıfırlarsam eğer kapanır mı?
Kac yıldır kullanıyorsunuz

kendim note 11 pro kullanıyorum yazın öylesine fabrika ayarlarına çevireyim dedim tekrar imei atmak zorunda kaldım bende 4 yıldır kullanıyor idim :D

kendim note 11 pro kullanıyorum yazın öylesine fabrika ayarlarına çevireyim dedim tekrar imei atmak zorunda kaldım bende 4 yıldır kullanıyor idim :D
Haydaa brawk stars inmiyor yatalak kaldık evde oyunda oynuyamiyoz olaya gek

ben genshin impact ile honkai star rail yüklemiştim ikisi toplam 50 gb dan fazla idi :kekw: :kekw: ama yinede yetiyor
512 falanmı :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kıl dönmesi ile ne alakası var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,080
Üyeler
192,873
Son üye
Hamdibey